Flexa Kleur van het Jaar 2018 Modern  Woonkamer Inspiratie Flexa 2

Dit is Heart Wood – Flexa Kleur van het Jaar 2018.

Het is voor de 15e keer dat we ColourFuturesTM uitvoeren, ons jaarlijkse trendonderzoek naar de belangrijkste verfkleuren binnen huizen wereldwijd. De winnaar van dit jaar is Heart Wood, een prachtige warme volwassen grijsroze kleur die is gekozen door de specialisten van het Flexa ColorLab.

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. We hebben gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning.

Flexa Kleur van het Jaar 2018 Kleurenpaletten   Inspiratie Flexa 3

Vier toepassingen voor Heart Wood

Rustig en gezellig, energiek of relaxt: de uitstraling van je huis kan met Heart Wood verschillende kanten op. Verdiep je in de vier complementaire kleurenpaletten van de Flexa Kleur van het Jaar 2018 en vind de sfeer en stijl die bij jou passen.

Bekijk het palet
Flexa Kleur van het Jaar 2018 Visualizer  Inspiratie Flexa 4

Heart Wood op je muren

Geïnspireerd door de Flexa Kleurentrends 2018? Download de Flexa Visualizer-app en bekijk hoe je muren eruit kunnen zien met deze kleuren.

App Store

Google Play

De kleuren van het Kleurenpalet van het jaar 2018 zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren

Flexa Kleur van het Jaar 2018 Kleurtester  Inspiratie Flexa 5

Test Heart Wood op je muren

Hoe kun je beter testen dan door de verf echt op je muur te zien? Bestel een Flexa Kleurtester met een kleur uit het 'A Welcome Home'-palet. Zo kun je testen of de kleuren passen bij je kamer. Met de kleurentesters van Flexa wordt kleuren kiezen kinderspel.

Flexa Kleurentrends 2018 inspiratie