De mooiste en volste kleuren van Flexa Creations

Creëer het huis van je dromen met Flexa Creations

Maak je droomhuis met kleur


Laat jouw interieurdroom tot leven komen met de speciaal voor jou samengestelde kleurpaletten. Kleuren combineren doe je nu heel eenvoudig met Flexa Creations. In de producten zijn de beste pigmenten en ingrediënten gebruikt zodat jouw gekozen kleuren nog mooier uitkomen. Door onze HD kleurtechnologie houd je een langdurig mooi resultaat en kun jij extra lang van je kleuren genieten zonder dat deze vervagen.

Eenvoudig kleuren combineren

Kleurcombinaties maak je heel eenvoudig met Flexa Creations. Odet van Flexa legt in 50 seconden uit hoe je dit doet.

Kleur kiezen doe je met de Flexa Kleurkiezer

Met de Flexa Kleurkiezer speel je met de Flexa Creations kleuren en kom jij op een leuke manier tot de juiste kleurkeuze. Deze tool is zowel voor desktop als mobiel beschikbaar. Maak jouw kleurcombinaties en sla deze op voor later. Leuk: kleuren komen tot leven in verschillende interieurs.

Flexa Creations biedt 45 prachtige interieurkleuren


Bekende Flexa kleuren komen onder andere uit het Flexa Creations kleurpalet, denk hierbij aan Denim Drift, Early Dew, Sandy Beach, Urban Taupe en Camouflage Green. Er zijn binnen Flexa Creations vier kleurpaletten. Elk palet zorgt voor een specifieke sfeer. 

Het beste verfresultaat

De producten van Flexa Creations zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit:

  • Superieur kleurbehoud, kleuren vervagen niet;
  • De dekking is optimaal;
  • De verf is zonder deze te beschadigen makkelijk schoon te maken; 
  • De lakken zijn bestand tegen vette vingers.


Scroll naar beneden voor meer informatie per product.

Wat is HD Color Technology?

De Flexa HD Color Technology in Flexa Creations zorgt ervoor dat je kleur op de muur of houtwerk niet vervaagd door bijvoorbeeld zonlicht. Dit komt door de toevoeging van de hoogste kwaliteit pigmenten en ingrediënten.

Test je kleuren thuis

Met de Flexa Kleurtester test je thuis je kleuren. Sla deze stap niet over. Een kleur kan door lichtinval en de omgeving iets anders uitvallen. 

Tip! Breng de kleur aan op een stuk papier of karton en hang deze op de plek waar je de kleur wilt gebruiken. Bekijk de kleur bij dag- en kunstlicht.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.