img1

Flexa Strak collectie – compleet assortiment

Met de hoogwaardige lakken en muurverven uit het Flexa Strak in de Lak en het Strak op de Muur assortiment heb je uitstekende kwaliteit in handen. Je bent verzekerd van een perfect en strak eindresultaat!


 

Flexa Strak in de Lak Binnenlak 

img1

De binnenlakken zijn ideaal om al je deuren, kozijnen, meubels en ander houtwerk te behandelen. Een prima kwaliteit speciaal voor je binnenklus.

– kras- en stootvast
– optimaal dekkend
– sneldrogend
– geurarm
– niet vergelend*

Kant-en-klaar verkrijgbaar in 0,25L, 0,75L, 1,25L en 2,5L in zijdeglans* en hoogglans

Strak in de Lak Binnenlak is ideaal om al jouw deuren, kozijnen, meubels en ander houtwerk te behandelen. Een prima kwaliteit voor jouw binnenklus. De lak is kras- en stootvast, optimaal dekkend, sneldrogend en geurarm.

 

Flexa Strak op de Muur Muurverf

img1

Flexa Strak op de Muur is een muurverf met een matte finish die lang mooi blijft, speciaal om jouw muren en plafonds een nieuwe look te geven

– optimaal dekkend
– geurarm
– oplosmiddel vrij
– kleurvast

Kant-en-klaar verkrijgbaar in 2,5L in mat

Strak op de Muur Muurverf is een muurverf met een matte finish die lang mooi blijft, speciaal om jouw muren en plafonds een nieuwe look te geven. De muurverf is optimaal dekkend, geurarm, oplosmiddelvrij en kleurvast.

 

Flexa Strak in de Lak Buitenlak

img1

De buitenlakken beschermen al jouw deuren, ramen, kozijnen, gevelbetimmeringen, hard en zachthout buiten optimaal.

– bescherming tot 5 jaar
– weerbestendig
– op terpentinebasis
– optimaal dekkend

Kant-en-klaar verkrijgbaar in 0,75L en 2,5L in zijdeglans en hoogglans

Strak in de Lak Buitenlak op terpentinebasis (alkyd) beschermt al jouw deuren, ramen, kozijnen, gevelbetimmeringen, hard en zachthout buiten optimaal. De lak beschermt tot 5 jaar, is weerbestendig en optimaal dekkend. 

Zit je kleur of hoeveelheid er niet bij? Laat deze dan mengen bij de mengbalie. Flexa Strak is te mengen in iedere denkbare kleur.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card