Pure by Flexa ColorLab®

kleurt elke dag bijzonder

Pure by Flexa ColorLab® is een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit.

Pure by Flexa ColorLab ® kleurt elke dag bijzonder

Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.”

Pure by Flexa ColorLab ® kwaliteit

Pure by Flexa ColorLab® verf is duurzaam, op waterbasis, dekt optimaal en is kleurvast. Door de hoge kwaliteit zijn Pure producten uitermate geschikt voor intensief gebruikte ruimtes in de woning zoals gang, woonkamer en keuken. Daarnaast wordt de verf speciaal voor jou op kleur gemengd.
Pure by Flexa ColorLab® muurverf is verkrijgbaar in de glansgraden extra mat en zijdemat. De lakken zijn er in mat, zijdeglans & hoogglans. Ook is er de unieke krijtverf voor een authentieke uitstraling van zowel meubels, accessoires en muren.

Pure by Flexa ColorLab®  producten & glansgraden 

Pure by Flexa ColorLab® muurverf extra mat is een zeer duurzame extra matte muurverf die zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Deze muurverf heeft een optimale dekking, is kleurvast, extreem schrob- en reinigbaar en wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. Het maskeert kleine onregelmatigheden in de ondergrond en isoleert roet- en nicotinevlekken. Deze muurverf is zo goed reinigbaar dat deze uitermate geschikt is voor intensief gebruikte ruimtes in de woning zoals gang, woonkamer en keuken.

Pure by Flexa ColorLab® muurverf zijdemat is een zeer duurzame zijdematte muurverf die zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, fluweel mooi. Deze muurverf heeft een optimale dekking, is kleurvast, vochtregulerend, extreem schrobbaar en wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. Het maskeert kleine onregelmatigheden in de ondergrond. Geschikt voor natte ruimtes als badkamers.

Gebruik voor het aanbrengen van de muurverf Pure by Flexa ColorLab® voorstrijk. Dit zorgt voor een perfecte basis voor een langdurig mooie uitstraling. Voorstrijk verbetert de dekking en hechting van de muurverf en zorgt voor toename van de kleurintensiteit.

Pure by Flexa ColorLab® lak zijdeglans, hoogglans en mat is zeer duurzame lak op waterbasis. Het heeft een langdurig mooie uitstraling, is uitzonderlijk kleur-, kras- en stootvast, vergeelt niet en beschermt tegen huidvet en slijtage. De lak heeft een optimale vloeiing en verwerking, is geurarm, droogt snel en hecht uitstekend. Gebruik voor de mooiste kleurintensiteit en hechting eerst Pure by Flexa ColorLab® grondlak. Deze wordt speciaal voor jou op kleur gemengd.

Pure by Flexa ColorLab® krijtverf is een zeer duurzame extra matte muurverf en lak op waterbasis en zorgt voor een langdurig authentieke uitstraling, poederachtig mat. Pure by Flexa ColorLab® krijtverf heeft een optimale dekking, is extreem kleurvast en wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. De verf leent zich erg goed voor decoratieve effecten.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card