Klassieke luxe

Een palet om de rijkdom van kleur te vieren en om warme uitnodigende ruimtes mee te creëren. De in de modewereld zo begeerde juweelachtige tinten krijgen hier een glansrol.

Als je van enige glamour houdt, kun je een ruimte opsmukken met metallic verf of hoogglanslak. Zo voeg je dat extra beetje luxe of sprankel toe.

flexa-creations-kv-klassieke-luxe

Creations

#WatMijnMurenVertellen

We zijn wie we zijn. En iedereen is anders. Onze persoonlijke stijl vertaalt zich niet alleen in de kleren die we dragen maar ook in de objecten waarmee we ons omringen.

Ons huis is als een onbeschilderd doek waarop we ons kunnen uitdrukken. Bij Flexa geloven we dan ook dat de verf en decoratie die je kiest, iets zeggen over je persoonlijkheid. De kleurexperts van Flexa ontwikkelden daarom vier nieuwe thema’s binnen de Creations-collectie: Intense helderheid, Eindeloze eenvoud, Klassieke luxe en Hedendaagse romantiek. Ze bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in kwalitatieve muurverven, lakken en effectverven. Hiermee kun je ruimtes creëren in je eigen unieke stijl, die stuk voor stuk vertellen wie je bent.

Bekijk hier de Creations collectie

flexa-creations-kv-dit-ben-ik

Gebruikte kleuren