img1

Werp nieuw licht op kleur met Flexa Creations Muurverf en Philips ledlampen

Een kleur verf kan er heel anders uitzien bij verschillende soorten licht. Maak daarom de juiste keuze als het gaat om muurverf in combinatie met licht.


 

Het kiezen van de juiste kleur verf is op zichzelf al best een klus. Een kleur verf combineren met de juiste verlichting maakt deze keuze niet gemakkelijker. De ligging van de kamer, het tijdstip van de dag en type kunstmatig licht die je bij de verf combineert zijn bepalend voor de sfeer in je kamer.

Alleen met voldoende licht zien we kleuren. Kleur kan elke keer verschillend overkomen. Het is niet statisch of uniform maar afhankelijk van allerlei factoren. De belangrijkste factor is licht. In de schemering lijkt dezelfde tint anders dan in de middagzon en bij natuurlijk licht zijn kleuren anders dan bij kunstmatig licht.

Warme kleuren

Geel

Speels, fruitig, sprankelend, levendig, alert, assertief

Oranje

Krachtig, koesterend, energiek, rijp, speels, friszuur

Rood

Krachtig, alert, vreugdevol, romantisch, passioneel, gelukkig

Koude kleuren

Paars

Mysterieus, floraal, excentriek, magisch, vorstelijk, rijk

Blauw

Koel, wijs, weids, stabiel, betrouwbaar, fris

Groen

Natuurlijk, heilzaam, vredig, nieuw, groei

Kleur bekennen

 

Met Philips LED-licht kan je de kleuren van een ruimte beïnvloeden door extra licht bij te schijnen of door licht te dimmen. Zo bepaal je zelf hoe je mooi geschilderde Flexa Creations kleuren overkomen in je interieur.

Het assortiment van Flexa Creations muurverf biedt trendy en stijlvolle kleuren die hand in hand gaan met duurzame en superieure kwaliteit. De muurverf heeft een perfecte dekking en bescherming en is langdurig mooi. De populairste kleuren van Flexa Creations zijn: Early DewVintage Blue en Authentic Grey. ’s Avonds maak je deze koele kleuren warm en sfeervol met het juiste Philips LED-licht.

 

Kleurtemperatuur

 

De kleurtemperatuur bepaalt of licht warm of koel oogt. De eerste LED-lampen hadden een hoge kleurtemperatuur en gaven een felle witte kleur. Tegenwoordig kan LED zowel een hoge of lage kleurtemperatuur hebben. Afhankelijk van welke lamp je koopt, is LED dus in alle tinten wit beschikbaar, van warm geel tot koel blauw licht. 

img2

LEDClassic: Even mooi als een gloeilamp

 

Wil je de vertrouwde klassieke look van nostalgische verlichting met de voordelen van moderne LED-lampen? Dat kan met de klassieke, energiezuinige filament LED-lampen van Philips. Deze klassieke Philips lampen mogen gezien worden. De LED-gloeidraad geeft licht met de kleur en gloed van nostalgische gloeilampen en creëert een mooie sfeer in huis. 

img2

Voor elke gelegenheid het juiste licht


Van romantisch licht voor een gezellige avond tot helder licht voor het verlichten van blikvangers in je huis. Philips LED-lampen produceren voor elke gelegenheid het juiste licht. LED-licht knippert niet en heeft een hoge kleurweergave index. Dat betekent dat voorwerpen in hun echte, natuurlijke kleuren worden waargenomen.

 

LED: sfeervol én energiezuinig

 

De mogelijkheden, uitstraling en warme kleuren van LED-licht zijn inmiddels meer dan gelijkwaardig aan de oude gloei-, spaar- en halogeenlampen. Maar met tot 80% energiebesparing (ongeveer 10 euro per lichtpunt per jaar) en een levensduur tot 20 jaar. 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card