Kleuradvies aan huis

De Kleuradvies aan Huis afspraken zullen voorlopig volgens onderstaande richtlijnen worden uitgevoerd:

  • Het bezoek wordt op anderhalve meter afstand georganiseerd, conform de regels van het RIVM. Er wordt gewerkt op afspraak, waarbij de kleuradviseur en de klant vooraf in een checkgesprek bespreken of het bezoek een risico oplevert voor de gezondheid. Conform regels RIVM mogen er geen enkele gezondheidsklachten zijn (verschijnselen als hoesten, verkoudheid, koorts).

  • Kort voorafgaand aan het bezoek, zal de stylist telefonisch contact met u opnemen om te verifiëren of er wijzigingen in de omstandigheden zijn.

 

Met een kopje koffie zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand? De professionele kleuradviseur van Flexa komt naar je toe.

Samen kijken naar kleur

De adviseur vraagt allereerst naar jouw persoonlijke smaak, je leefritme en de sfeer die je wenst. Samen observeren jullie de inrichting van je huis, het licht en de ruimte. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de stijlsuggesties, kleurenwaaier en grote handgeschilderde kleurstalen. Hiermee krijg je precies de juiste indruk van het effect van de kleuren in je huis.

Na ongeveer één uur heb je het persoonlijke kleuradvies in handen. Je krijgt een mooi presentatiemapje met de gekozen kleuren, inclusief een Flexa-waardebon. Je kunt direct met het kleuradvies aan de slag.

Benieuwd naar het kleuradvies voor jouw huis?

Laat je inspireren en haal een professionele kleuradviseur van Flexa in huis! Het is een van de leukste manieren om kleuren te kiezen voor je huis. Je ontvangt bovendien een waardebon van € 40,- die je kunt verzilveren bij aankoop van € 200,- aan Flexa-producten. Een advies aan huis kost € 100,- voor het eerste uur en € 85,- voor elk volgend uur of deel daarvan.

Vul het contactformulier in voor meer informatie over kleuradvies aan huis. Of bel 071-7119905.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card