Flexa Easycare
NIEUW

Flexa Kleur van het Jaar 2023 – Wild Wonder™

Flexa Kleurexperts hebben de afgelopen 20 jaar de wereldwijde inzichten vertaald naar een Kleur van het Jaar die past bij de stemming van dat moment. De kleur voor 2023 is Wild Wonder™ – een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd. Ontdek hoe je deze kleur en de vier aanvullende paletten kunt gebruiken om de magie van de natuur je huis binnen te halen.

Flexa Kleurtester
Test de kleur direct op jouw muur!

Flexa Kleurtester

Vooraf de kleur al op jouw muur kunnen zien geeft vertrouwen. Daarom heeft Flexa de Flexa Kleurtester met mini-roller in één. Even testen is dus zo gepiept!

Flexa Kleur van het Jaar 2022

Flexa Kleur van het Jaar: alle kleurentrends

Elk jaar brengt Flexa de wereldwijde kleurentrends naar buiten. De kleurentrends laten de interieurtrends voor de komende jaren zien. Er is altijd één Kleur van het Jaar die dat specifieke jaar weerspiegelt. Deze kleuren van het jaar, met populaire kleuren zoals Heart Wood en Tranquil Dawn, zijn kleuren die overigens lange tijd meegaan. We helpen je met bijbehorende kleurpaletten zodat je mooie passende kleurcombinaties kunt maken én toepassen. Laat je inspireren door de kleuren, interieurs en verftoepassingen. Kies voor kleuren die jij persoonlijk mooi vindt en ervaar wat het voor jou doet.

Flexa ColorSwiper

Flexa ColorSwiper

Ben je toe aan een nieuwe kleur op je muur, maar twijfel je? De Flexa ColorSwiper helpt je bij het kiezen van kleuren die bij jou passen. Laat je inspireren door onze interieurfoto’s en selecteer de ruimte naar keuze. Leuk? Swipe naar rechts. Niet leuk? Swipe naar links.

De Flexa ColorSwiper creëert een kleuradvies, zo vind je je perfecte kleurmatch!

Flexa Easycare
NIEUW

Flexa Easycare

Flexa Easycare bestaat uit een compleet assortiment van matte en duurzame gekleurde muurverven. Het is zeer geschikt voor muren in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals een gang, woonkamer, keuken of badkamer. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. In badkamers krijgen schimmels geen kans.

Flexa Creations

Flexa Creations

Ontdek prachtige nieuwe kleuren, verbeterde recepturen met HD color technology waardoor kleuren langer mooi blijven en de nieuwe poederachtig matte krijtverf. Personaliseer je wereld met Flexa Creations!

Ontdek Pure by Flexa ColorLab

Ontdek Pure by Flexa ColorLab®

Pure by Flexa ColorLab® is een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit.

Mindy schroor

Klaar voor Kleur met de Flexa Kleurvrienden

Je ziet zoveel mooie interieurs op Instagram en Pinterest. Hoe tof als je dat thuis ook kunt creëren. Maar hoe ga je te werk? Onze Flexa Kleurvrienden laten tien verschillende stijlen zien en helpen je op weg met kleur en verf.

verfcalculator

Flexa Verfcalculator

Een goede voorbereiding is het halve werk! Tijdens je verfklus wil je geen verf tekort komen, maar verf overhouden is ook zonde en niet duurzaam.
Met de Flexa verfcalculator bereken je per klus zo goed mogelijk hoeveel verf je nodig hebt. Zo bespaar je tijd en geld.

hero banner
Let’s Colour

Kleur geven aan levens van mensen

Onze verf zorgt niet alleen voor mooiere muren, maar verbetert ook miljoenen levens wereldwijd.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card