Trendcollectie 2017 thema Considered Luxury

Als we de wereld, waarin alles te krijgen is wat ons hartje begeert, met een frisse blik willen zien, leggen we de prioriteit op het creëren van onbetaalbare herinneringen. Het nieuwe consumentisme behelst niet het toevoegen van spullen maar van waardevolle ervaringen. We hebben deze trend omgezet een prachtig kleurenpalet: Considered Luxury.

Trendcollectie 2017 thema Considered Luxury

Brede horizontale strepen op de muur geeft de kamer een ruimer gevoel. Als je gaat schilderen, gebruik dan de lichte kleur als basis en laat het drogen. Meet vervolgens de muur en tape de muur af voor je met de donkere kleur gaat schilderen. In de trend van Considered Luxury keren we ons af van materiaal en richten we ons meer op zintuigelijke ervaringen.

Trendcollectie 2017 thema Considered Luxury

Kleurenpalet van Considered Luxury

“De kleurencombinatie van Considered Luxury haalt het beste naar boven van zachte neutrale tinten en laat Denim Drift echt opvallen. Om de look compleet te maken adviseer ik een paar goed gekozen interieuraccessoires, zoals een massief houten tafel. Ik ben er helemaal voor om te vieren wat echt belangrijk is en dat goed doen.” - Willeke Jongejan - Senior Color Designer Global Aesthetic Center.
Probeer de kleuren eenvoudig uit op je muur met de Flexa Visualizer app:

App Store

Google Play

De kleuren van het Kleurpalet Considered Luxury zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren:

Bekijk meer van de Colour Futures 2017