img1

Creëer een rustgevende woning met de Flexa Kleur van het Jaar 2018

Makkelijke manieren om je woning een make-over te geven met de nieuwste trendkleuren


 

Houd je van een knusse sfeer? Combineer het warme roze van Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, dan eens met cacao, klei en zachtroze voor een aards kleurenschema dat overal in huis voor gezelligheid zorgt.

 

Huiselijke, natuurlijke tinten

img2

De slaapkamer is voor veel mensen een plek om helemaal tot rust te komen en weg te kruipen. Een groot oppervlak in de kleur Heart Wood komt in zo'n ruimte perfect tot zijn recht als je hem voorziet van een koffiekleurige of terracotta rand. Gebruik deze techniek om een tweekleurige muur visueel tot leven te laten komen of kozijnen of plinten te omlijsten. Je maakt de look helemaal af met leer, warme houtkleuren en hier en daar een metallic accent.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
D8.24.44

 

Gelaagde kleuren in de keuken

img2

Door het zachte roze van Heart Wood te combineren met een melkachtige cacaotint, creëer je in zelfs de meest minimalistische keuken een gevoel van warmte. Kies voor een stijlvol accent door de onderkant van een werkblad in dezelfde kleur als de hoofdmuur te verven. Zo doorbreek je bovendien de strakke lijnen van de keukenkastjes.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
E0.03.72
C0.23.18
D8.24.44

 

Design-ideeën met de natuur als inspiratiebron

img2

Eenvoudige verftechnieken kunnen veel impact hebben, vooral in een kinderkamer. Probeer bijvoorbeeld eens dit nieuwe kleureffect met een kiezelpatroon, waarbij je een warme kleitint combineert met een melkachtige koffietint en het subtiele roze van Heart Roze. Maak het af met een paar lila accenten. Hier zie je hoe warme kleuren toch een speels effect kunnen hebben.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
B7.25.50
E2.17.58

Op zoek naar meer kleurinspiratie? Kom alles te weten over het hartverwarmende Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.