image1
Test je kleur thuis met de

Flexa Kleurtester

Een nieuwe kleur op je muur, maar twijfel je over de kleur? De Flexa Kleurtester is een mini-roller en tester in één. Vooraf aan het schilderen kun je met deze muurverf tester de kleur beoordelen. Heel handig dus!

We helpen je bij het kiezen van je kleur

 

Het kiezen van een kleur op de muur in huis kan lastig zijn. Staat het mooi bij de vloer? Hoe staan de meubels erbij? Hoe verhoudt het zich tot de keuken? Daarnaast heeft licht effect op een kleur. Het is dus fijn om voorafgaand aan het verven in je huis de kleur(en) te kunnen testen, om zo exact te kunnen zien hoe de kleur op je muur staat. Dit geeft jou het vertrouwen de juiste kleurkeuze te maken. Probeer met de Flexa Kleurtester uit welke kleur het beste op jouw muur en in je interieur past. Kies nu uit meer dan 700 kleuren!

Verpakking bevat gerecycled materiaal

Gerecycled plastic

Het gebruik van een Flexa Kleurtester zorgt helaas voor afval. We verlagen graag onze foot print en produceren vanaf heden de Flexa Kleurtester in gerecycled plastic (PCR). De oude Flexa Kleurtester was donkerblauw, de nieuwe is donkergrijs. De gerecyclede tester is daarnaast te herkennen aan het logo op de achterzijde van de verpakking: verpakking bevat gerecycled materiaal. Heb je de tester niet meer nodig? Lever deze dan in bij een verfinzamelpunt.

Hoe werkt de kleurtester?

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.