Souraya van Binti Home is een van de Flexa Kleurvrienden.

Foto: Souraya van Binti Home is Flexa Kleurvriend en heeft haar eigen Flexa Binti Home Kleurencollectie

Influencer Regels

Sluikreclame is vervelend, dat beaamt iedereen. Vanuit Flexa promoten we daarom influencerregels.com, een website speciaal opgezet met regels waar je je aan dient te houden als content creator (influencers). Daaraan vast zit een certificering voor influencers. De certificering is een gezamenlijk streven van adverteerders, bureaus, agentschappen en influencers. Vanuit Flexa steunen we dit goede initiatief. Dus wil je met ons samenwerken, certificeer je!

Samenwerken met Flexa

Wat leuk dat je contact opneemt met Flexa. Wij werken veel samen met content creators (influencers). Waarschijnlijk ken je ook onze trots, de Flexa Kleurvrienden. Dit is een vast team van echte Flexa ambassadeurs waarmee wij een langere periode samenwerken. Deze samenwerking is op basis van een financiële vergoeding. Op dit moment zijn wij niet op zoek naar uitbreiding van deze kleurrijke groep.

Barter samenwerking

We werken naast de Flexa Kleurvrienden ook samen op basis van een barter samenwerking. Wij geven verf in ruil voor communicatie. Dit gaat in goed overleg. Omdat we bijna dagelijks verzoeken binnenkrijgen, hebben we enkele richtlijnen opgesteld. We kijken o.a. naar de volgende punten:

  1. Er is een natuurlijke match tussen jou en Flexa. Het is dus meer dan normaal dat jij met verf aan de slag gaat in je huis. Op je socials is er bijvoorbeeld al aandacht voor je interieur. Daarnaast gebruik je al kleur of wil je kleur gaan gebruiken. Nog mooier als je altijd al Flexa gebruikt en dit ook deelt.
  2. Wij kijken ook naar de aanvraag zelf. Waarom zouden we met je samenwerken en wat levert het voor beide op? Een media-kit is handig, maar heb je die niet dan is dat natuurlijk geen probleem. We ontvangen in ieder geval graag meer informatie over de achtergrond van je aanvraag. Tevens kijken we of de aanvraag in verhouding staat tot wat je kunt bieden.
  3. Soms laten we bovenstaande twee punten los, om bijvoorbeeld breed aandacht te krijgen voor een Flexa onderwerp. We doen dan een oproep via onze perssite met de mogelijkheid tot samenwerken. Dus sta je nog niet bij ons ingeschreven? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan houden we je ook direct op de hoogte van Flexa Nieuws.

 

Overigens, wij kijken niet naar je aantal volgers maar vooral naar de kwaliteit van je account en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je enthousiast en voel je een match? Neem dan contact op met Odet van Flexa! Ze hoort graag van je. 

Vul onderstaand contactformulier in. Gelieve in ‘Je bericht’ het volgende mee te nemen:

  • Instagram account
  • Overige socials (indien van toepassing)
  • Wat wil je schilderen?
  • Aan welke Flexa Kleuren zit je te denken?
  • Hoeveel verf denk je nodig te hebben?
  • Wij geven de verf, wat geef jij ons?

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Voor technische vragen Tel: 071-3082344 - Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

 

Voor vragen rondom je kleurtester- en verfbestellingen, stuur een mail naar onlineverkopen@akzonobel.com met je vraag/foto. Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar.

Adres:

AkzoNobel Decorative Coatings BV
Rijksstraatweg 31
2171 AJ Sassenheim
NL

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.