Creëer een verzorgd interieur met volwassen tinten

Laat je inspireren door dit verzorgde en weloverwogen kleurenpalet.


 

In een wereld van tegenstrijdigheid is de betrouwbaarheid van wiskunde en wetenschap een geruststellend idee. Terwijl talen veranderen, blijven getallen wat ze zijn, en zo verbinden ze ons over de hele wereld.

De kleurentrend stimuleert ons om ons interieur goed onder de loep te nemen en om concrete doelen te stellen, zodat we op een zo aangenaam mogelijke manier kunnen leven. De tinten waar deze trend uit bestaat zijn subtiel en strak: een met zorg samengestelde mix van mannelijke neutrale kleuren zoals plamuur, gips en steen en krachtige accentkleuren, zoals donker smaragdgroen, licht groenblauw, scharlakenrood en oker.

Als het idee van een verzorgd interieur je aanspreekt, probeer dan een paar van de neutrale hoofdkleuren van deze trend en breng ze van buiten naar binnen. Deze uitgebalanceerde neutrale kleuren doen het goed in combinatie met natuurlijke materialen, zoals donker hout, marmer, eik en beton. Als je grafische elementen wilt toevoegen, gebruik dan een sjabloon om een veelbetekenend cijfer in een opvallende accentkleur te schilderen, zoals groenblauw of dieprood, op een muur waar je de aandacht op wilt vestigen.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.