Kleurentrend Onderzoek 2017

Hoe we tot de kleurentrends van 2017 zijn gekomen.


 

img1

Elk jaar nodigen onze kleurenexperts internationale trendwatchers uit in het AkzoNobel's Global Aesthetic Center. Samen doen zij onderzoek naar sociale en design trends die een invloed zullen hebben op de kleur en interieur keuzes van consumenten in het komende jaar. Ze bepalen een aantal belangrijke trends en één overkoepelend thema dat de stemming van het moment vastlegt.

img2

Vervolgens wordt door het Global Aesthetic Center vastgesteld wat de must-have kleuren in verf zijn, waardoor de thema's leven in huizen over de hele wereld. Van daaruit wordt de rest van de Colour Futures gemaakt.

 

Het palet van 2017 is onthuld

img3

Het kleurenpalet van 2017 gaat helemaal over balans. Dit jaar zien we een interessant contrast tussen de brutale, meer opvallende kleuren en een selectie van gedempte, lichtere tinten. Dit spectrum van lichte witte en neutralen fungeert als perfecte aanvulling op de achtergrond voor de heldere kleuren, zodat zij prachtig kunnen opvallen. Het algemene resultaat is een toegankelijk kleurenpalet dat gemakkelijk in elk interieur kan worden gebruikt.

 

Bekijk meer van de Colour Futures 2017

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.