image1

4 prachtige ideeën voor een meisjesslaapkamer

Bekijk onze favoriete thema´s waarmee je de slaapkamer van je dochter een nieuwe, inspirerende look geeft


De fantasie van je kind kent geen grenzen. Dus waarom de slaapkamer van je kind wel? Laat haar meevoeren naar magische plekken met behulp van onze prachtige kleurenpaletideeën. Je dochter zal er gek op zijn. Oh ja, jongens zijn niet welkom!

 

Zwevende kamer

Waarom één kleur, als je er ook meer kunt hebben? Geef je dochter een fantasie cadeau, en vul haar slaapkamer met allerlei verschillende kleuren en vormen. De sleutel tot succes zijn complementaire kleuren - paars, blauw en roze - die het samen goed doen, en niet botsen. Op een neutrale muur zorgen de vormen voor maximale impact, hoe klein de ruimte ook is. Voeg wolken van suikerspin en luchtballonnen toe en je dochters fantasie zal alle kanten op gaan.

 

Welke verf?

Wit Aubergine

Wit Grafiet

Puur Framboos

Midden Aubergine

 

Schoonmaken na het spelen wordt kinderspel met onze afwasbare en bestendige Flexa Expert met innovatieve vlekwerende technologie.

 

Roze en wit combineren

image2

Wil jouw prinses een roze slaapkamermuur? Met kleuroppervlakken op alle vier de muren creëer je een zachte meisjeslook. Gebruik als contrast neutrale accessoires: die steken extra af tegen een roze muur. Natuurlijke materialen en witte afwerkingen doen vervolgens wonderen.

 

Wil je een stijl-statement maken zonder de kamer helemaal roze te verven, keer dan het effect om. Kies neutrale hoofdkleuren voor de muur, zoals zachte en gedempte grijstinten, en gebruik voor het contrast subtiele roze accessoires.

 

Download de Flexa Visualizer App om een indruk te krijgen van hoe een roze of neutrale look voor de slaapkamer van je dochter eruitziet.

 

Welke verf?

Midden Framboos

 

De perfecte kleur violet kiezen

image3

Op zoek naar iets anders dan roze? Violet is een prachtig alternatief voor de slaapkamermuren van je dochter. Deze tint is perfect voor je opgroeiende kind. De kleur kun je namelijk combineren met verschillende (wisselende) accessoires in verschillende kleuren, zoals een geblokt patroon in zachte, rood-witte kleuren die de kamer extra gezellig maken.

 

Bekijk hoe deze kleur eruitziet op de slaapkamermuur van je dochter met onze Flexa Kleurtester

 

Welke verf?

Vol Krokus

 

Creëer een split-effect met krachtige kleuren

image4

Houdt je dochter van krachtige kleuren? Wees niet bang om ze te gebruiken voor haar slaapkamer, maar doe het wel spaarzaam. Van brandweerauto rood tot smaragdgroen: pas een gedurfd kleurenpalet toe op delen van de muur. Gebruik helder wit als contrastkleur en je hebt een frisse look bij elkaar geverfd, die de kamer bovendien meer ruimte geeft. Verf over? Schilder met sjablonen eigenzinnige vormen en patronen op de witte vlakken. Veel plezier!

 

Welke verf?

100% Klaproos

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.