Bestelling(en) annuleren

Herroepingsrecht (recht om te annuleren)

Je hebt het recht binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen dit Contract te herroepen. De herroepingstermijn verloopt na 14 dagen vanaf de dag waarop je, of een derde partij anders dan de vervoerder en aangewezen door jou, de goederen fysiek in ontvangt neemt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je AkzoNobel Decorative Coatings B.V., Afdeling Customer Support, Rijksstraatweg 31, 2171 AJ Sassenheim, (onlineverkopen@akzonobel.com) te informeren over je beslissing dit Contract te herroepen door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief per post of een e-mail). Om aan de termijn voor herroeping te voldoen, volstaat het wanneer je de mededeling inzake de uitoefening van het herroepingsrecht toestuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

Indien je dit Contract herroept, zullen wij je alle van de door jou ontvangen betalingen terugbetalen, inclusief de leveringskosten (met de uitzondering van extra kosten als gevolg van de keuze voor een leveringsmethode anders dan de goedkoopste methode van standaardlevering aangeboden door ons), zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop we geïnformeerd zijn over je beslissing om dit contract te herroepen. Wij zullen deze terugbetaling doen door middel van dezelfde betalingsmethode als je gebruikt hebt bij de initiële transactie, tenzij je nadrukkelijk akkoord bent gegaan met een andere methode; in ieder geval zullen er geen kosten moeten worden betaald als gevolg van de terugbetaling.

Wij kunnen terugbetaling achterhouden totdat wij de goederen terug hebben ontvangen of tot je bewijs hebt geleverd dat je de goederen hebt teruggestuurd, wanneer dat eerder is.

Je dient de goederen binnen 14 dagen retour te melden via onze retourprocedure. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Je bent slechts aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van hanteren dat verder ging dan nodig was om de aard, de hoedanigheid en het functioneren van de goederen vast te stellen.

             PDF version

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.