image1

4 manieren om geometrische vormen te gebruiken voor de kinderslaapkamer

Maak een te gekke kinderslaapkamer met stijlvolle geometrische vormen


Voor te gekke motieven met strakke lijnen op je muur hoef je geen wiskunde gestudeerd te hebben. Integendeel zelfs, want pak de maskeertape er bij en laat je creativiteit de vrije loop. Laat je inspireren door onze prachtige geometrische muurschilderingen die je heel eenvoudig zelf kunt maken. 

 

Gespiegelde motieven

Ook grote vormen met heldere kleuren kunnen subtiel zijn. Kies één hoek van de slaapkamer uit, spiegel de vormen en kleuren van de meubels en creëer zo een complementaire look. Muren met zachte, gedempte kleuren zijn hier het meest geschikt voor en laten je schilderingen het beste tot hun recht komen.

 

Welke verf?

Vleugje Branding 

Vol Eiland

 

Kinderen blijven kinderen en je muren hebben daarom soms wat extra bescherming nodig. Probeer onze afwasbare en bestendige Flexa Expert muurverf met innovatieve vlekwerende technologie.

 

Krachtig en helder

Verf kleurrijke geometrische vormen op de muren van je kinderslaapkamer. Met deze techniek op de hoofdmuur van de kinderslaapkamer creëer je meer ruimte tussen bed en plafond. Het maakt niet uit welke kleuren je gebruikt voor de verschillende delen. Het zijn de hoeken die ruimte toevoegen. Misschien geen exacte wetenschap, maar wel erg slim!

 

Welke verf?

Vol Limoen

100% Zandstrand 

Midden Goudsbloem 

Puur Duinpan 

 

Wil je een andere vorm proberen? 

 

Speelse patronen

image2

Maak met maskeertape een leuke, heldere hoofdmuur in de slaapkamer van je kind. Het is een ideale manier om planken en accessoires op te leuken. Markeer de gewenste vormen met tape op de muur, pak de kwast erbij en verf in een paar verschillende kleuren. Haal de tape van de muur en je meesterwerk is klaar.

 

Welke verf?

100% Klaproos  

85% Oceaan

 

Vaar wel!

image3

Bevaar de zeven zeeën op de muur van de slaapkamer. Maak een zigzag-patroon met tape en verf de bovenkant hemelsblauw en de onderkant donkerblauw. Maak het oceaanthema compleet met modelboten of mooie schelpen. Hijs de zeilen en vaar wel!

 

Welke verf?

Wit Eiland 

Puur Oceaan 

 

Tip

Ben je benieuwd hoe je kamer eruitziet in de gekozen kleur? Met de Flexa Visualizer-App krijg je in een handomdraai een digitale indruk van je interieurplannen. Zo kun je verschillende ideeën uitproberen voordat je aan de slag gaat. 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.