img1

Creëer een rustgevende sfeer in jouw huis met Spiced Honey

Ontdek de stijlvolle kleurencombinaties waarmee je jouw huis een relaxte en verfijnde sfeer kunt geven met Flexa Kleur van het Jaar 2019

 

Een verlangen naar een plek om na te denken - dat was de inspiratie voor dit palet. Dit is een moderne, verfijnde en elegante look, maar met een ontspannen karakter. Het draait om het vinden van de balans tussen hotel chic en de warmte van een echt huis.

Een vredige slaapkamer

img1

In de slaapkamer hierboven zorgt een elegante mix van warme neutrale tinten met de rijke tonen van Spiced Honey als blikvanger voor een rustige sfeer en modern comfort. Moderne meubels en messing en koper accenten geven de ruimte wat meer pit en staan in contrast met de zachte fluwelen en gebreide stoffen.

Welke kleuren?
MN.00.86
F0.06.64
E4.22.49
A3.20.13

Relaxe luxe in de woonkamer

img1

In deze verfijnde woonkamer vormt Spiced Honey, Flexa Kleur van het Jaar 2019, een krachtige statement met haar bijna glanzende amberkleurige tonen, benadrukt door de complementaire warme neutrale kleuren die rond de ramen en als rand om het lichtgrijze plafond worden gebruikt. Warm bruin leer en grafische kunst en objecten maken deze opvallende look af.  

Welke kleuren?
E4.22.49
D6.25.43

Een verfijnde en toch rustgevende kinderkamer

img1

Deze slaapkamer- perfect voor een ouder kind- biedt een ontspannen sfeer die net zo geschikt is om te studeren als voor rustige overdenkingen. Warm bordeuxrood combineert prachtig met warme neutrale accenten, waaronder Spiced Honey - Flexa Kleur van het Jaar 2019 - terwijl een op de muur geverfde cirkel een mooi gespreksonderwerp vormt. Hout, leer en gebreide stoffen voelen prettig aan in de ruimte.

Bekijk onze stap-voor-stap- video voor een snelle handleiding voor het verven van een cirkelomtrek.

Welke kleuren?
E4.22.49
E4.14.68
F0.06.64
D8.06.74
A3.20.13

Een eenvoudige, elegante keuken

img1

Deze keuken heeft een subtiel gevoel voor drama, gecreëerd door het contrast tussen de onconventionele tinten. Van het intense donkere grijsblauw van de kastjes tot het neutrale roze van de muren en het veelzijdige Spiced Honey dat hier een gouden toon aanneemt in de dunne streep vlak onder het plafond. Grafische kunstwerken en koperen accessoires maken deze eigenzinnige en toch elegante ruimte af.

Welke kleuren?
MN.00.86
E4.14.68
E4.22.49
T3.04.12

Bruis je inmiddels van de ideeën?

Gebruik dan de Flexa Visualizer app om Spiced Honey direct uit te proberen in je woonkamer. 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.