img1

Laat je woning tot leven komen met de Flexa Kleur van het Jaar 2018

Ontdek hoe je met eenvoudige kleurcombinaties en de Flexa Kleur van het Jaar 2018 je woning tot leven laat komen


 

Heart Wood is de Flexa Kleur van het Jaar 2018. Dat de keuze is gevallen op deze zachte, uitnodigende rozetint, betekent echter niet dat je hiermee alleen maar een kalme uitstraling kunt creëren. In combinatie met levendige geeltinten en opvallend groen komt je woning juist tot leven, en komen juist de warme tonen van Heart Wood goed naar voren.

 

Inspiratie voor de kinderkamer

img1

In dit inspirerende ontwerpidee voor de kinderkamer komen contrasterende kleuren echt tot leven tegen een neutrale achtergrond. Door neutrale kiezelvormige kleuraccenten aan te brengen in plaats van ronde stippen, ontstaat een speels en eigentijds effect dat je makkelijk zelf kunt maken.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
F3.20.67
H1.11.70
F6.35.68
E7.15.62

 

Woonkamer met levendig interieur

img1

Je kunt deze kleuren heel makkelijk toepassen, dus wees vooral niet bang om ze te gebruiken. Door heldere en lichte groentinten te combineren op de hoofdmuur, creëer je een energie die verder wordt versterkt door het roze Heart-Wood-accent. Wij raden aan om de look af te maken met lichte houtsoorten en metalen accessoires.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
G5.19.40
M4.28.19

 

Een lichte en stralende slaapkamer

img1

Zelfs in een overwegend neutrale slaapkamer kunnen accenten in goedgekozen kleurcombinaties een stralend effect hebben. In deze moderne slaapkamer is een levendige groentint afgezet met een vleugje Heart Wood-roze. Zo kun je je kamer snel en makkelijk een compleet nieuwe look geven.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
H1.11.70

Bruis je inmiddels van de ideeën? Gebruik dan de Flexa Visualizer-app om direct een nieuwe kleur uit te proberen in je woonkamer.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.