img1

Slaapkamerideeën voor kieskeurige kinderen

Help je kinderen bij het uitkiezen van een kleurenpalet voor hun nieuwe slaapkamer waar ze heel lang plezier van zullen hebben.


 

"Hoe vind ik een kleurenschema waar mijn kinderen niet snel op uitgekeken raken?"

De smaak van kinderen verandert om de haverklap, dus is het een goed idee om een veelzijdig kleurenpalet te kiezen, waar ze ook nog blij mee zullen zijn in een nieuw huis.

Deze uitgeprobeerde-en-geteste kleurenschema's zullen langere tijd bij je pubers in de smaak vallen.

img2

1) Geel en grijs

Krachtige geel- en grijstinten kunnen heel indrukwekkend zijn, een geweldige keuze dus voor tieners die zichzelf willen uiten.

Kies voor zachtere tinten voor een rustgevend unisex kinderkamerinterieur.

Welke kleur? 85% Aarde met 100% SorbetMidden Grind met Midden Limoen

img2

2) Perfecte pasteltinten

Pasteltinten raken nooit uit de mode en zijn altijd rustgevend, de perfecte keuze dus voor de slaapkamer. Combineer ze zorgvuldig zodat ze net zo geschikt zijn voor jongens als voor meisjes.

Zachte blauwtinten hebben in combinatie met wittinten een subtiele vrouwelijke uitstraling, terwijl lichtroze goed werkt als accent bij mannelijke blauw- en grijstinten.

Welke kleur? Vleugje Golven met Iets GrindVleugje Aubergine met Puur Oceaan

img2

3) Flexibele neutrale tinten

Neutrale tinten hoeven niet saai te zijn. Gebruik ze als basis voor het interieur en voeg dan wat heldere kleurelementen toe, bijvoorbeeld het beddengoed en de accessoires voor een vrolijke, jeugdige look.

De kamer krijgt zo eenvoudig een nieuwe look, zonder dat je daarvoor nieuwe verf hoeft te kopen. Je hoeft alleen maar de accessoires om te ruilen, ideaal als je tienerdochter ineens niets meer wil hebben van barbieroze of als je zoon de felle kleuren van zijn favoriete sportteam niet meer ziet zitten.

Welke kleur? Iets TurfIets Grafiet of Midden Turf

img2

4) Krijtbordmuren

Krijtbordverf voegt een vrolijke touch toe aan het kleurenschema, en is bovendien erg praktisch. De jongere kids kunnen het gebruiken om te tekenen en te oefenen met schrijven, en oudere kinderen gebruiken het om hun huiswerk te noteren of grappige opmerkingen van vrienden op te schrijven.

Gebruik het om een kleinere muur mee te verven achter het hoofdeinde of creëer een dramatische verticale strook in het midden van een hogere muur.

Welke verf? Iets TurfIets Grafiet of Midden Turf

img2

Supertip

Als je kinderen het lastig vinden om een verfkleur te kiezen, gebruik dan de Flexa Visualizer app. Je kunt ze laten zien hoe hun kamer eruit zal zien nadat hij is geverfd. Zo kunnen ze makkelijker een beslissing nemen en zullen ze er nog vele jaren (of in ieder geval maanden!) gelukkig mee zijn.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.