img1

Vier manieren om de kinderkamer helemaal om te toveren met de Flexa Kleur van het Jaar 2018

Vragen je kinderen om een nieuwe slaapkamer? Kies dan samen een leuke stijl uit met de Flexa Kleur van het Jaar 2018


 

Zoek je naar inspiratie om de kinderkamer een make-over te geven? Wat dacht je van Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018? Volgens de kleurexperts van ons Global Aesthetic Centre is dit dé kleur van het moment. Om het je nog makkelijker te maken, hebben ze ook de complementaire kleuren gekozen die hier perfect bij passen. Het maakt niet uit of je liever een levendig of rustgevend eindresultaat wilt: Heart Wood is zo veelzijdig dat je altijd wel een kleurcombinatie vindt die helemaal aansluit bij jouw wensen.

 

1. De gezellige en warme kinderkamer

 

Wie een nieuw interieuridee wil uitproberen, combineert een brede streep in krachtig mosterdgeel met zachte, aardse pasteltinten. In deze slaapkamer vormt Heart Wood een stabiele basis die je kunt blijven gebruiken naarmate je kind ouder wordt.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
B7.10.59
E5.37.44

 

2. De fantasierijke kinderkamer

img2

Creëer een leuke, speelse kamer met verschillende tinten roze en paars. Dit palet komt het beste tot zijn recht als je een lichte basiskleur gebruikt. Vervolgens experimenteer je met vormen in donkerdere complementaire kleuren. Deze ovalen vormen kun je heel makkelijk zelf maken en geven de kamer een speels karakter. Maak de look af met gestructureerde stoffen.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
C2.06.68
YN.02.45

 

3. De stralende kinderkamer

img2

Door het gebruik van stralende geeltinten komt het zachte roze van Heart Wood echt tot leven. Gebruik deze Flexa Kleur van het Jaar 2018 aan de onderkant van de muur om rust rondom het bed te creëren. Ideaal om te zorgen dat je kind goed gaat slapen, terwijl de kamer in zijn geheel toch speels en licht blijft. Deze look maak je af met accessoires van licht hout en beddengoed in pasteltinten. Ook een vleugje groen past er prima bij.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
F6.35.68
F1.34.58

 

4. De natuurlijke kinderkamer

img2

Voor een kalmerend kleurenschema kun je brede strepen in natuurlijke blauw- en groentinten combineren met neutrale aardetinten. De rustgevende sfeer maak je makkelijk af met planten en neutrale houten meubels. Onze tip: gebruik achter het bureau de meest neutrale kleur, zodat je de accessoires altijd kunt vervangen.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
Fresh Foliage
Misty Morning
Silver Shores

Bruis je inmiddels van de ideeën? Gebruik dan de Flexa Visualizer-app en ontdek hoe de kamer van jouw kind eruit zou zien met deze nieuwe kleurpaletten.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.