flexa-expert-kv-binnen

Flexa Expert collectie

Een schrobvaste muur met Flexa Expert

Flexa Expert voor muren en houtwerk die opgewassen zijn tegen alle dagelijkse invloeden.

Flexa Expert is een verflijn met zeer kwalitatieve producten. Zowel voor buiten als binnen. Elk product kenmerkt zich met een technologie die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld vlekken op muren, krassen op plinten of zon en regen op uw buitendeuren geen nadelige invloed meer hebben op je muren en houtwerk.

flexa-creations-kv-dit-ben-ik

Flexa Creations collectie

Je persoonlijke stijl.

De kleurexperts van Flexa ontwikkelde daarom vier nieuwe thema’s binnen de Creations-collectie: Intense helderheid, Eindeloze eenvoud, Klassieke luxe en Hedendaagse romantiek. Ze bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in kwalitatieve muurverven, lakken en effectverven. Hiermee kun je ruimtes creëren in je eigen unieke stijl, die stuk voor stuk vertellen wie je bent.

Meer informatie
flexa-couleur-locale-key-visual

Flexa Couleur Locale collectie

Een indrukwekkende reis door een wereld vol kleur.

De kleuren van de wereld zijn bijzonder gevarieerd, net zoals de natuur, de landschappen en de wereldvolkeren. Elk volk heeft immers zijn eigen cultuur en karakter, zijn eigen levenswijze en manier om zijn emoties uit te drukken.

Flexa Couleur Locale nodigt jou uit voor een boeiende reis door een wereld vol kleuren. Een reis in vijf etappes met vijf kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia.

Meer informatie
flexa-pure-kv

Flexa Pure collectie

Pure by Flexa Colour Lab®

Pure by Flexa Colour Lab® is een speciaal door onze kleurspecialisten ontworpen verflijn van de hoogste kwaliteit, met een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren.

De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat.

Meer informatie
flexa-strak-in-de-lak-kv

Flexa Strak collectie

ben je verzekerd van een mooi en langdurig resultaat.

In iedere kleur. Je kleur niet in de vaste collectie gevonden? Flexa Strak in de Lak en Strak op de Muur is ook in oneindig veel kleuren te mengen op de Flexa mengmachine.

Meer informatie