img1

Pure by Flexa ColorLab®

Pure by Flexa ColorLab® is een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit.


 

Laat je interieur stralen

Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.”

Pure by Flexa ColorLab® is exclusief verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak.

Vernieuwd kleurpalet

De kleuren van het vernieuwde Pure by Flexa ColorLab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Bij elke kleurfamilie tref je inspiratie in verschillende woonstijlen zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt in jouw woning. 

img2

Vernieuwd product: krijtverf

Nieuw binnen het assortiment Pure by Flexa ColorLab® is een poederachtige matte krijtverf. Dit product bevat Polysiloxaan en zorgt ervoor dat het langdurig zijn authentieke uitstraling behoudt. De dekking is optimaal en de kleur extreem vast en zeer schrobbaar. Pure by Flexa ColorLab® Krijtverf is geschikt voor muren, meubels en accessoires. Naast dit product blijven Pure by Flexa ColorLab® Muurverf Zijdemat en Extra Mat bestaan en de Lak Hoogglans, Zijdeglans en Mat.

img3

122 kleuren op A4 formaat

Van de gehele Pure by Flexa ColorLab® lakken en muurverven collectie zijn kleurechte geschilderde A4-formaat stalen beschikbaar. Je kunt de stalen van jouw keuze vinden bij alle Pure by Flexa ColorLab® verkooppunten.


 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card