Souraya van BintiHome toont trots de tien Flexa Binti Home kleuren.

Binti Home Kleurencollectie

De Flexa Binti Home Kleurencollectie weerspiegelt de culturele roots van Binti Home’s eigenaresse Souraya Hassan. Het palet bestaat uit tien kleuren welke geïnspireerd zijn op de verschillende lagen uit de natuur met Oosterse invloeden. 

INTERIEURKLEUREN UIT HET HART: DE FLEXA BINTI HOME COLLECTIE.


Een kleur op de muur in je interieur is meer dan een geschilderd wandje. Het geeft een positieve verandering aan hoe jij de ruimte ervaart. Interieurspecialist Binti Home heeft speciaal voor Flexa een kleurenpalet ontworpen en laat de toepassing van het volledige palet in haar eigen huis zien. De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit elegante naturellen, warme aardekleuren en ton sur ton tinten. Met onder andere kleurencollecties zoals de Binti Home Kleurencollectie maakt Flexa je bewust van de kracht van kleur in je interieur.

Binnenkijken in een huis vol kleur


Kom binnen in het huis van Souraya, Mahmoud en zoontje Younes. Kijk hoe Souraya de kleuren in haar huis heeft toegepast. Van een blanco canvas naar een kleurrijk persoonlijk huis volledig gehuld in een harmonie van pure aardetinten, fijne basiskleuren en warme accenten. Het kleurenpalet is eigen, authentiek en puur. De kleuren kunnen in veel interieurstijlen toegepast worden en vele kleurencombinaties zijn onderling mogelijk en elke keer met een ander effect. In deze video laat Souraya aan je zien hoe zij de Flexa Binti Home kleuren in haar huis heeft toegepast.

TIPS voor je eigen kleurenpalet


De voor en na situatie. Hier heeft Souraya Binti Nomad op de kast geschilderd met Flexa Mooi Makkelijk Meubels. Op de wand achter de kast zit Binti Oasis. Op de andere wand zit Binti Orient.

Flexa binti collectie eetkamer

Maak net als Binti Home je eigen kleurenpalet voor je interieur. Souraya, “Kies in ieder geval de kleuren vanuit je hart en laat je interieur een weerspiegeling zijn van wie jij bent.” Flexa onderstreept dit. Je laat met kleur zien wie je bent en dat ga je elke keer voelen als je in je interieur wordt omarmt door jouw kleuren. Souraya geeft nog wat tips:

Flexa binti collectie woonkamer

1. Begin altijd met het kiezen van twee basiskleuren. Dat zijn kleuren die een elegante en subtiele warmte brengen in de ruimte en perfect te combineren zijn met iedere andere kleur. Dit ontbreekt natuurlijk ook niet in de Flexa Binti Home Kleurencollectie. Binti Oasis en Binti Clay zijn goede voorbeelden van basiskleuren. Deze kleuren zorgen voor een oase van rust in een ruimte maar geven de ruimte toch een warme en geborgen uitstraling. Weg met het wit maar net even een elegante fijne tint op de wand. Een derde basiskleur van de Binti Home Kleurencollectie is Binti Camel wat Souraya in haar woonkamer heeft toegepast.

Flexa binti collectie slaapkamer

2. Kies voor kleuren die jij echt mooi vindt en waar je blij van wordt. Dit kunnen kleuren zijn die een prettige herinnering meebrengen of bijvoorbeeld kleuren uit de natuur waar je verliefd op bent. Kleuren waar Binti Home ontzettend blij van wordt zijn oker, camel en terra. Deze warme aardetinten weerspiegelen haar (half) Egyptische roots. De pure ambachten, de rijke historie en de geweldige kleurenpaletten uit de natuur. Voorbeelden van deze kleuren zijn Binti Camel, Binti Orient, Binti Palm en Binti Nomad. Deze laatste is toegepast in de kinderkamer.

3. Kies voor twee basistinten  en twee tot drie accentkleuren. Verdeel deze kleuren vervolgens goed over je interieur, dus de kleur van de muur bijvoorbeeld terug laten komen in een kast en accessoires. Je kan zelfs meubels een kleur geven om zo een mooie balans te creëren. Op die manier creëer je een harmonieus interieur waar je je echt thuis voelt! Je kunt ook gewoon gaan voor één kleur in een ruimte. Dit heeft Souraya in haar slaapkamer met Bint Desert gedaan. Volledige rust!

Meer Binti Home inspiratie?

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.