Thuiswerkplek op de gang met zachtroze geschilderde muren en plafond

Één thuiswerkplek: vier totaal verschillende sferen met de Flexa Kleur van het Jaar 2024

Sweet Embrace™, onze Kleur van het Jaar en de eenvoudig te gebruiken paletten bieden je de flexibiliteit om een reeks van verschillende kleurschema's voor een thuiswerkplek te creëren. 

Nu meer van ons thuiswerken dan ooit tevoren, staat het creëren van een thuiswerkplek waar we ons lekker voelen bovenaan de agenda. Sweet Embrace™, onze Kleur van het Jaar 2024, is het ideale uitgangspunt voor elk decoratief kleurschema. Het ziet er fantastisch uit als op zichzelf staande kleur en voegt warmte en zachtheid aan elke thuiswerkplek toe, maar fungeert ook als basiskleur voor een reeks andere tinten. 

We hebben er drie kleurverhalen omheen gecreëerd - warm, kalm en vrolijk, zodat je heel eenvoudig een uitstraling creëert die je te gek vindt. Ontdek hoe je de sfeer van een thuiswerkplek kan veranderen door eenvoudigweg een ander kleurpalet te kiezen...

Zacht en optimistisch

Sweet Embrace™ is modern, verfijnd en geruststellend, geeft een kamer een zachtere uitstraling en en werkt prima als op zichzelf staande kleur. Wil je een ontwerp met maar één kleur? Trek Sweet Embrace™ dan door naar het plafond om het knusse, omarmende gevoel te benadrukken. 

Warm en aards

Ons warme kleurverhaal gaat over gezelligheid. Hier zorgt een combinatie van Sweet Embrace™ en een aardse terracotta ervoor dat deze thuiswerkplek op de gang er uitnodigend uitziet. 

Thuiswerkplek in de gang geschilderd met zachtroze en warme terracotta

Eenvoud en rust

Door Sweet Embrace™ in evenwicht te brengen met frisse, op de natuur geïnspireerde tinten, helpt ons kalme kleurverhaal je om een kleurrijk contrast te maken dat de ruimte niet overheerst. 

Thuiswerkplek in de gang met een zachtroze geschilderde linker muur en plafond en de overige muren groen geschilderd

Plezierig en vrolijk

Wanneer de dromerige tinten in ons vrolijke kleurverhaal in combinatie met Sweet Embrace™ worden gebruikt, helpen ze je om deze ruimte vrolijk en verkwikkend te maken. Deze tweekleurige muur zorgt voor een subtiele en uitnodigende achtergrond voor een thuiswerkplek.

Thuiswerkplek in de gang geschilderd met een tweekleurig muureffect dat zachtroze en licht lila combineert
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.