Woonkamer met strokleurige muren

Voel de magie van de natuur in je huis met de Flexa Kleur van het Jaar 2023

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild WonderTM, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen. Ontdek hoe we de Kleur van het Jaar kiezen en hoe je deze combineert met trendy tinten om elke kamer te transformeren...

We doen intensief trendonderzoek zodat we er zeker van zijn dat de Kleur van het Jaar die we kiezen relevant en actueel aanvoelt.  Elk jaar doen we onderzoek naar trends en doen we een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts. Zij delen hun inzichten over wat onze manier van leven de komende jaren zal beïnvloeden. Door te begrijpen waar de wereld naartoe gaat, kunnen we reageren met een kleur die past bij de stemming van dit moment.

 

Dit jaar, waarin de natuur boven aan de mondiale agenda staat, spraken we over de verschillende manieren waarop de natuur ons ondersteunt en inspireert. Onze gesprekken leidden ons naar een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2023: in de uitdrukking 'de wonderen van de natuur', en ook in de naam van de kleur zelf, ligt de transformerende kracht van de natuur zelf. Wild WonderTM is een warme natuurlijke tint die ons een verbinding met de natuur biedt en waarmee we de magie van de natuur in onze huizen kunnen binnenhalen. Rondom deze kleur hebben we vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten gemaakt: Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet vertelt een ander verhaal over de manier waarop de natuur ons inspireert.

Geef de keuken een zachte uitstraling 

 

Als we ons verbonden voelen met de natuur, voelen we ons beter en de rustgevende bostinten in ons Lush-palet kunnen ervoor zorgen dat we ons geworteld en ondersteund voelen. Hier zorgt een combinatie van de kleuren zachtgroen en Wild WonderTM voor warmte en zachtheid in een keuken.

 

Klik hier om ideeën en inspiratie op te doen voor het gebruik van Lush-kleuren. 

 

Welke kleuren?
Grungy Roots
Wild WonderTM

Keuken met tweekleurige muur

Creëer een gezellige gezinsruimte

 

De levendige kleuren van ons Buzz-palet zijn geïnspireerd op de biodiversiteit van een veld met wilde bloemen. Hier voegen ze een fel kleuraccent toe aan een muur die is geschilderd in de Kleur van het Jaar 2023, Wild WonderTM, waardoor er een gezellige ruimte voor het hele gezin ontstaat die speels en verfrissend aanvoelt.

 

Klik hier om ideeën en inspiratie op te doen voor het gebruik van Buzz-kleuren.

 

Welke kleuren?
Wild WonderTM
Buzz Colour 8
Buzz Colour 3

Kamer met gestreepte muren en hobbelpaard

Creëer een uitnodigende slaapkamer 

 

Het Raw-palet bestaat uit kleuren die ons herinneren aan de rijkdom van natuurlijke materialen om ons heen en is warm en verrijkend. Hier wordt een zachtbruine kleur gecombineerd met de Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild WonderTM om een slaapkamer te creëren die knus en comfortabel aanvoelt.

 

Klik hier om ideeën en inspiratie op te doen voor het gebruik van Raw-kleuren. 

 

Welke kleuren?
Brave GroundTM
Wild WonderTM

Slaapkamer met zachtbruine en goudgele muren

Zorg voor balans in een kinderkamer

 

In ons Flow-palet draait alles om het creëren van balans in huis. Voor dit tweekleurige effect zijn de kleuren zachtblauw en Wild WonderTM gecombineerd om een look te creëren die leuk maar niet overweldigend is, wat perfect is voor een kinderkamer.

 

Klik hier om ideeën en inspiratie op te doen voor het gebruik van Flow-kleuren. 

 

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
Wild WonderTM

Kinderkamer met ledikant en gestreepte muur
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.