Woonkamer met zachtroze muren en dubbele strepen

Haal de rijkdom van de natuur in huis met warme, natuurlijke kleuren

Ons Raw palet is geïnspireerd op de rijkdom van de ontwerpen en grondstoffen van de natuur. Stro, tarwe, houtachtig bruin, dit zijn kleuren die je huis een vleugje uit de natuur kunnen meegeven. 

De Raw kleuren weerspiegelen de rijkdom en het creatieve potentieel van natuurlijke bronnen en ontwerpen die we overal om ons heen zien. Geïnspireerd door de warme tinten van gedroogd gras en geoogste gewassen, zijn dit tinten die een rijke, natuurlijke kleur in je huis kunnen brengen, maar niet overheersen.

In de wereld van bloemisten staan droogbloemen bekend als 'de voor altijd blijvers'. Deze kleuren hebben hetzelfde tijdloze gevoel. Ze zijn perfect om warmte en diepte in een ruimte te brengen. De kleuren zijn enkelvoudig gebruikt mooi, in combinatie met elkaar of samen met de Flexa Kleur van het Jaar Wild Wonder™.

Probeer deze vier decoratie ideeën om het Raw palet tot leven te brengen… 

Een statement in de keuken 

 

Tonen van diep kaneel en nootmuskaat creëren een dramatisch statement in deze keuken – een effect dat wordt versterkt door grafisch geschilderde ruimten met de Kleur van het Jaar Wild Wonder™.

 

Welke kleuren?
Raw Colour 6
Raw Colour 5
Wild Wonder™

Keuken met diepbruine muren en dambordpatroon

Schilder een zonsopgang in je slaapkamer 

 

Raw kleuren zijn de perfecte tinten voor het creëren van een kleurvakverdeling of strepen op de muur. In het voorbeeld een zacht oranje en subtiel roze gecombineerd met de kleur Wild Wonder™ om een zonnig effect te creëren. Naast de stoerdere houten lambrisering en accesoires in natuurlijke materialen, geven ze de slaapkamer een rijke, warme uitstraling.

 

Welke kleuren?
Wild Wonder™
Raw Colour 1
Raw Colour 4

Tweekleurige muur in slaapkamer, een combinatie van roestoranje, roze en strogeel

Gezelligheid met kleur in de woonkamer

 

De warmere tinten in ons Raw palet zijn perfect om een ruimte gezellig te maken. Geschilderd met twee tinten bruin, doorbroken met een streep Flexa Kleur van het Jaar Wild Wonder™, creëert deze muur een rijke achtergrond. Accenten van hout op de zijwand, naast een bijzettafel van kurk en meubels gemaakt van rotan en klei, dragen bij aan de natuurlijke energie van de ruimte.

 

Welke kleuren?
Raw Colour 5
Brave Ground™
Wild Wonder™

Een vertikaal verdeelde wand in een woonkamer die verschillende bruintinten combineert met een crèmekleurige bank

Werk met twee kleuren voor een elegante eethoek

 

De combinatie van de Flexa Kleur van het Jaar, Wild Wonder™ met lichtere tinten zorgt voor een elegant en harmonieus verdeeld effect. Deze hoge horizonlijn trekt het oog ook naar boven, benadrukt de hoogte van de ruimte en voegt een intieme sfeer toe aan het eetgedeelte.

 

Welke kleuren?
Wild Wonder™
Raw Colour 2
Wright Stone

A two tone wall with a round table and white lampshade.
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.