A bedroom with dark blue walls topped with lighter stripes

Breng balans in je huis met kustkleuren met de Flexa Kleur van het Jaar

Geïnspireerd door getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde, kan het Flow-palet helpen om een ​​gevoel van continuïteit en balans te creëren. Probeer deze vier decoratie-ideeën om je huis in harmonie te brengen met de natuur...

In de hightech, stressvolle wereld van vandaag kan het een uitdaging zijn om te doen waarvan we weten dat dat het beste is voor ons welzijn. Het bereiken van een betere balans komt door ons in harmonie te voelen met de normale ritmes van de natuur en hebben we thuis een ruimte nodig die het natuurlijke momentum weerspiegelt.

Ons Flow-palet bestaat uit zachte, vloeiende tinten die geïnspireerd zijn op de kust: schelproze, kiezelgrijs, zeeblauw. Gebruikt naast de Flexa Kleur van het Jaar, Wild Wonder™, zijn ze ideaal voor het creëren van een ruimte met een gevoel van evenwicht.

Het Flow-palet, een mix van lichte en donkere tinten, biedt eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met verfeffecten en kleurblokken. Omdat dit warme kusttinten zijn, werken ze zelfs goed in kamers met weinig natuurlijk licht.

Creëer een evenwichtige woonkamer 

 

De vloeiende tinten in ons Flow palet kunnen helderheid brengen in een ruimte waarin activiteiten samenkomen. Het creëren van twee muurvlakken in licht lila afwerkt met een zachte wit zorgt meteen voor balans. Terwijl een dunne band met de Flexa Kleur van het Jaar Wild Wonder™, juist warmte en visuele focus geeft.

 

Wellke kleuren?
Flow Colour 1
Wild Wonder™
Flow Colour 2

Vlakverdeling op de muur met een scheidslijn in een woonkamer, groot raam daglicht rechts

Verbreed een smalle slaapkamer 

 

Laat je compacte smalle slaapkamer groter lijken door slim met kleur om te gaan. Muren die in zachte neutrale tinten uit ons Flow-palet zijn geverfd, zorgen ervoor dat deze kamer ruim aanvoelt, terwijl een horizonlijn in Wild Wonder™ het oog naar boven trekt om de illusie van ruimte te creëren. Dit zijn tonen die briljant werken met natuurlijk licht en warmte en balans brengen, ongeacht het tijdstip van de dag.

 

Welke kleuren?
Blueberry Mash
Wild Wonder™
Flow Colour 6

Vlakverdeling slaapkamer muureffect, met strogele kozijnen

Gebruik kleur om een zone te markeren

 

Het is gemakkelijk om met zones te experimenteren wanneer je met één samenhangend palet werkt. Hier wordt, naast een muur die geschilderd is in zachtblauw, een lichtere tint gebruikt om het keukengedeelte te markeren - een effect dat wordt benadrukt met een streep van Wild Wonder™. Omdat de kleuren ton sur ton en complementair zijn, voelt het schema vloeiend en evenwichtig aan.

 

Wellke kleuren?
Bright Skies™
Wild Wonder™
Flow Colour 3

Een keukenruimte met houten  kasten, wit blad, afgebakend met een geschilderd vierkant in lichtgrijsblauw

Experimenteer met color-blocking

 

De tinten in ons Flow-palet zijn perfect voor kleurblokkering en bieden je spannende combinaties die gebalanceerd aanvoelen. Hier reflecteert een zachtblauwe muur het natuurlijke licht, terwijl een bleke lila en de Flexa Kleur van het Jaar, Wild Wonder™, warmte toevoegen en het oog naar toe laten trekken.

 

Wellke kleuren?
Bright Skies™
Flow Colour 2
Wild Wonder™

Een werkruimte met opvallende muur geschilderd in pastelblauw tegen een raam
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.