Eethoek met groene muren, zwarte hanglampen en veel groen

Creëer een rustgevende ruimte met de Flexa Kleur van het Jaar Wild Wonder™

Je verbonden voelen met de natuur is goed voor ons welzijn. Het Lush palet, met kleuren geïnspireerd op tuinen, woud en bos, kan ons helpen om dit deel van de wereld om ons heen te voelen en creërt een vertrouwde, rustgevende sfeer in onze huizen. 

Het is aangetoond dat wanneer we ons verbonden voelen met de natuur, dit diepgaande en positieve effecten heeft op ons welzijn. Het Lush palet, met zijn rustgevende kleuren die geïnspireerd zijn op de tonen die je in woud en bos aantreft, kan ons helpen om in contact te komen met de natuurlijke wereld. Door een echo van het landschap in onze huizen te brengen, zijn Lush kleuren ideaal voor het creëren van een ondersteunende en herstellende ruimte. Ze werken ook uitstekend samen met de Flexa Kleur van het Jaar Wild Wonder™ en kunnen dynamische kleurencombinaties creëren die kalm en comfortabel aanvoelen. 

Probeer deze vier decoratieve ideeën om de Lush kleuren tot leven te brengen...

Creëer een rustgevende leefruimte 

 

In deze lichte en luchtige leefruimte zorgt een tweekleurig gebruik in Lush kleuren voor een warm en rustig gevoel. De combinatie van Wild Wonder™ en zachtgroen accentueert de grootte van de kamer en zorgt er tegelijkertijd voor dat deze knus aanvoelt. Weelderige kleuren passen perfect bij natuurlijke elementen, voeg daarom veel planten toe om de look af te maken.


Welke kleuren?
Grungy Roots
Wild Wonder™

Tweekleurige muur met groen en strogeel in een lichte en luchtige woonkamer

Wees creatief met kleur in de slaapkamer 

 

Lush kleuren kennen hun oorsprong in de natuur, maar dat betekent niet dat ze niet gebruikt kunnen worden voor een groots accent. In dit voorbeeld is een grote boog geschilderd in zachtgroen, omlijnd met een band in de Kleur van het Jaar Wild WonderTM. Het hoofdeinde van het bed wordt hierdoor mooi uitgelicht en grafisch benadrukt door het contrast met de turf paarse muur.

 

Welke kleuren?
Dark Tulip
Soothing Moss
Wild Wonder™
Airy Foliage (plafond en deur)

Paarse muren in een slaapkamer met een groene boog achter het bed

Schilder zelf een dambord

 

Met elkaar gecombineerd zijn de Lush tinten perfect om een persoonlijk vleugje toe te voegen zonder te aanwezig te zijn. Schilder smalle strepen in zacht lila en de Kleur van het Jaar Wild Wonder™ tegen een zachtgroene muur. Zo ontstaat een speels effect in de vorm van een dambord, terwijl het een gevoel van rust behoudt.  

 

Welke kleuren?
Airy Foliage
Silver Mauve
Wild Wonder™

Kinderkamer met groende dambordmuur en lichtpaarse neutrale muren

Verbind de keuken met kleur 

 

Gebruik kleur om elke zone in een open ruimte een eigen persoonlijkheid te geven en tegelijkertijd een visuele verbinding te creëren. In het voorbeeld brengen zachte lila muren een keuken en eetruimte samen, terwijl Wild Wonder™, gebruikt op de laatste muur positieve warmte toevoegt aan de ruimte.

 

Welke kleuren?
Violet Whiff
Dark Tulip
Wild Wonder™

Kijkend door een deuropening naar een keuken, met muren geschilderd in lichtlila en strogeel
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.