Makkelijker dan je denkt

Flexa mooi makkelijk

Met Flexa mooi makkelijk kan iedereen schilderen. Voor deze makkelijk te gebruiken verf heb je geen grondverf nodig.  Je schildert dus ook direct in de juiste kleur. Hierdoor ben je sneller klaar met schilderen.

Grondverf en lak in één

Flexa mooi makkelijk is een lak waarmee je een oppervlakte of voorwerp in een handomdraai opknapt; van meubels tot vloeren, deuren, kozijnen en keukenkastjes. Het is makkelijk in gebruik, omdat je geen grondverf nodig hebt. Het product is voor jouw object specifiek afgestemd en is te gebruiken op praktisch alle ondergronden. Verkrijgbaar in 0.75l en 2.5l in zijdeglans en enkele producten ook in mat. Je kunt meteen aan de slag en het is makkelijker dan je denkt.

Flexa mooi makkelijk helpt met kleur

Flexa helpt je bij de juiste kleurencombinaties

Kleuren kiezen en combineren wordt een stuk eenvoudiger met dit kleurpalet speciaal voor jou gemaakt. Het kleurpalet is te vinden onder Flexa Strak én Flexa Easycare.  Het mooi makkelijk kleurpalet is actueel en moeiteloos te combineren. Flexa helpt je om een makkelijke kleurkeuze te maken.

De kleuren in het palet zijn:

  • Verticaal te combineren binnen de kleurfamilie (ton-sur-ton);
  • Horizontaal te combineren met de naastgelegen kleurfamilie.
  • Daarnaast biedt het de juiste neutraal bij jouw favoriete kleur.

Thuis vooraf aan het schilderen de kleuren uitproberen? Bestel dan de gekozen kleuren als Flexa Kleurtester.

Blader door de Flexa mooi makkelijk kleurbrochure!

Mooi makkelijk in alle kleuren te mengen

Flexa mooi makkelijk is ook verkrijgbaar in zwart. Naast het Flexa mooi makkelijk kleurpalet zijn alle mooi makkelijk producten te mengen in alle denkbare kleuren. Hiermee maak je je schilderklus nog persoonlijker.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.