Vlekwerende muurverf

Flexa Easycare

Met deze muurverf krijgen vlekken geen kans en houd je muren mooi. Dus voor een kleurrijk thuis waarin geleefd mag worden.


 

Vlekwerende muurverf

Hoe fijn als je naar je muren in je huis niet hoeft om te kijken. Want vlekken zijn zo gemaakt, zeker daar waar de ruimte intensief wordt gebruikt. Denk hierbij aan de gang, keuken of badkamer. Door Flexa Easycare vlekwerende muurverf toe te passen, kunnen vlekken direct gemakkelijk worden verwijderd. En ja, zelfs vetvlekken! Komt er toch een vlek op de muur, dan veeg je die gemakkelijk weg zonder dat de kleur vervaagt of dat je lelijke vegen ziet. Je witte en kleurrijke muren blijven lang mooi.

Flexa Easycare is er in drie varianten: Flexa Easycare Muren is toe te passen op alle muren in huis die wel wat bescherming kunnen gebruiken. De goed reinigbare vlekwerende muurverf maakt bijvoorbeeld elke kinderkamer kidsproof en houdt alle gangen vlekvrij! De tweede variant is Flexa Easycare Keuken, een optimaal reinigbare muurverf die is opgewassen tegen vetvlekken. Wil je geen tegels in je keuken boven het aanrecht, dan gebruik je Flexa Easycare Keuken. De derde variant is Flexa Easycare Badkamer, speciaal bestand tegen vochtige ruimtes. Deze badkamer muurverf stoot vocht en stoom af zodat schimmel niet in de verf kan trekken.

Hieronder nog even alles op een rijtje:

Huiskamer met blauwe muur en voorbeelden muur met en zonder Flexa Easycare
Flexa Easycare

Muren

  • Vlekwerende technologie
  • 10x beter afwasbaar*
  • Stoot vlekken af
  • Makkelijk te verwijderen vlekken
  • Zeer goed reinigbaar

 

*bij het verwijderen van vlekken zal de verf niet beschadigen doordat het 10 keer beter schrobbaar is dan onze standaard muurverf

Badkamer met grijze muurverf en voorbeelden muur met en zonder Flexa Easycare
Flexa Easycare

Badkamer

  • Schimmelbestendige technologie
  • Vormt een schimmelbestendige verflaag
  • Biedt weerstand tegen stoom
  • 10x beter schrob- en reinigbaar*

 

*bij het verwijderen van vlekken zal de verf niet beschadigen doordat het 10x beter schrobbaar is dan onze standaard muurverf

Keuken met geschilderde muur en voorbeelden muur met en zonder Flexa Easycare
Flexa Easycare

Keuken

  • Vetbestendige technologie
  • Makkelijk verwijderen van (vet)vlekken
  • Stoot vlekken af
  • 10x beter schrob- en reinigbaar*

 

*bij het verwijderen van vlekken zal de verf niet beschadigen doordat het 10x beter schrobbaar is dan onze standaard muurverf

TECHNISCHE TIP!

Heb je vers gestucte wanden, laat deze dan goed drogen en behandel ze voor met Flexa Easycare Voorstrijk. Deze voorstrijk zorgt ervoor dat het niet direct je duurdere muurverf opzuigt. Daarnaast voorkomt het een vlekkerig eindresultaat en zorgt het voor een mooi egaal gekleurde muur. Twijfel je of je een voorstrijk dient te gebruiken, doe dan de volgende test: Spray met een plantenspuit wat water op de muur. Trekt het water in de muur, gebruik dan voorstrijk. Rolt het water eraf, dan is een voorstrijk niet nodig.

Flexa Easycare helpt met kleur

Flexa helpt je bij de juiste kleurencombinaties

Kleuren kiezen en combineren wordt een stuk eenvoudiger met dit kleurpalet speciaal voor jou gemaakt. Het kleurpalet is te vinden onder Flexa Strak én Flexa Easycare.  Het Strak kleurpalet is actueel en moeiteloos te combineren, zowel voor binnen als voor buiten. Flexa helpt je om een makkelijke kleurkeuze te maken.

De kleuren in het palet zijn:

  • Verticaal te combineren binnen de kleurfamilie (ton-sur-ton);
  • Horizontaal te combineren met de naastgelegen kleurfamilie.

Daarnaast biedt het de juiste neutraal bij jouw favoriete kleur.

Thuis vooraf aan het schilderen de kleuren uitproberen? Bestel dan de gekozen kleuren als Flexa Kleurtester.

TIP
Wil je voordat je aan de slag gaat de kleur in jouw kamer visualiseren? Download de Flexa Visualizer App. De Flexa Productkiezer biedt hulp bij het kiezen van het juiste product.

KLEURTIP!

Wil je de kleuren ook op je houtwerk toepassen? Dan kan dat bijvoorbeeld met Flexa Mooi Makkelijk of Flexa Creations lak.

Per bouwmarkt is het verschillend welke kleur verkrijgbaar is in kant-en-klaar of bij de mengbalie.

Flexa Easycare Kleurtester met twee kleuren op de muur

Flexa Easycare Kleurtester

WIl je graag Flexa Easycare op de muur, maar twijfel je over de kleur? De Flexa Kleurtester is een mini-roller en tester in één zodat je thuis de kleur uit kunt proberen. Zo gepiept dus! De Flexa Easycare Kleurtester is niet geschikt om de reinigbaarheid van de verf te testen.

 

Op deze foto zijn Zandsteenbruin en Oudroze gebruikt.

 

Kleur- en toepassingsinspiratie

Ben je benieuwd hoe Flexa Easycare in huizen wordt toegepast en in welke kleuren? Lees dan de blogs van de Flexa Kleurvrienden. Van keuken tot badkamer, zij hebben de vlekwerende muurverf in huis toegepast.

Gratis brochure?

Wil je de gratis brochure van Flexa Easycare? Haal de brochure, inclusief kleurenkaart bij Gamma, Praxis, Karwei of Bauhaus. Je kunt de brochure hieronder bekijken.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.