New Romanticism

Breng natuurlijke kleuren en materialen samen in een ruimte en creëer jouw Urban Jungle.


 
img1

Gezondheid en duurzaam geteelde voedsel worden steeds belangrijker voor ons, we proberen zelfs om onze eigen groente te kweken. We recyclen meubels door ze te schilderen en denken daarmee om onze aarde.

img1

Als je huis jouw toevluchtsoord is, zal je zeker genieten van deze koele kleuren op de muur. Ze geven rust en creëren een uitnodigende sfeer. In het palet vol natuurlijke tinten is paars een gewaagde tegenhanger van Denim Drift. Met deze kleuren en met behulp van weelderige planten en botanische accessoires vervagen de lijnen tussen binnenshuis en buiten.

img1

Kleurenpalet van New Romanticism

"Dit rijke, op de natuur geïnspireerde palet is ideaal voor degene die net zoveel om de wereld om ons heen geeft als onze eigen gezondheid. Het kleurpalet van New Romanticism creëert ruimte voor kalmte. De behoefte aan een ruimte die rust geeft was de sleutel tot deze trend in ons Kleur van het Jaar onderzoek." - Louise Tod - Senior Color Designer Global Aesthetic Center. Probeer de kleuren eenvoudig uit op je muur met de Flexa Visualizer app:

De kleuren van het Kleurpalet New Romanticism zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren:

Bekijk meer van de Colour Futures 2017

De kleuren van het Kleurpalet New Romanticism zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren:

Bekijk meer van de Colour Futures 2017

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.