Hulp bij kleuradvies en kleuren combineren met Flexa
Kleuren kiezen en combineren doe je zelf

Stappenplan kleur kiezen

Een eenvoudig stappenplan om kleuren te kiezen en te combineren. Want welke kleuren passen bij elkaar? In enkele stappen geef je je interieur een passend kleuradvies. #LetsColour

Stappenplan kleuren kiezen en combineren

Stap 1: Flexa Colour Play

Weet je helemaal nog niet wat je wilt? Swipe dan links en rechts door de verschillende interieurbeelden. Zo kom je tot een kleurpalet die je richting geeft in wat je wilt.

 

 

 

Stap 2: de Flexa Kleurkiezer

Met de Kleurkiezer van Flexa speel je met de bekende kleuren en kleurpaletten van Flexa Creations. Op een leuke manier kom jij tot de juiste kleurkeuze. Kleuren komen tot leven in verschillende interieurs en je kunt jouw gemaakte kleurcombinaties opslaan voor later.

Stap 3: Eenvoudig kleuren combineren

De Flexa Kleurpaletten zijn zo samengesteld zodat het altijd goed gaat met kleuren combineren. Horizontaal of verticaal combineren, je creëert je eigen kleurcombinaties.

 

 

 

 

 

 

Stap 4: de Flexa Visualizer App

Heb je wat kleuren op het oog? Probeer ze dan live uit met de gratis te downloaden Flexa Visualizer App. Met Augumented Reality zie jij je gekozen kleuren in jouw interieur. Er komt geen verf aan te pas.

Stap 5: de Flexa Kleurtester

Na het gebruik van de Flexa Visualizer App kun je de overgebleven gekozen kleuren gaan uitproberen met de Flexa Kleurtester. Een kleur kan bijvoorbeeld door een bepaalde lichtval in je ruimte anders uitpakken.

Kleuradvies aan huis van de professional

Kom je er echt niet uit met kleur omdat het bijvoorbeeld gaat om een grotere klus? Investeer dan in een Flexa Kleuradvies aan huis. Je hebt dan gegarandeert een advies wat voor lange tijd meegaat. De Flexa Kleuradviseurs staan voor je klaar om professioneel kleuradvies bij jou aan huis te geven.

Van kleur naar product

Al jouw kleuren kunnen gemaakt worden in alle Flexa Producten, zowel lakken (voor o.a. houtwerk) als muurverven (voor muren). Wij hebben voor elke verfklus de juiste verf. Zo vraagt een keuken of badkamer om een andere verf dan een woonkamer of hal.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.