Een witte muur in de slaapkamer met natuurlijke accessoires geeft rust
Muurverven

Witte muurverven die wonderen verrichten in je huis

Binnen het Flexa assortiment zijn verschillende muurverven. Maar welke zijn geschikt voor die witte specifieke schilderklus? 

Flexa witte muurverven

Welkom in de wereld van witte muurverven. We helpen je graag met het vinden van de juiste witte muurverf voor jouw schilderklus. De meest belangrijke tip: zoek er eentje die bij de klus past want voor elke toepassing en ruimte is er wel een witte muurverf binnen het Flexa assortiment. En dat is niet voor niets. In dit artikel bespreken we de verschillende toepassingen en wat je kunt verwachten van een witte muurverf. We geven je direct advies welke witte muurverf je het beste kunt gebruiken.

Wil je overigens meer weten over verschillende tinten wit en het effect ervan, lees dan hier het blog.

Muurverf die opfrist

Alles maagdelijk wit met de witte muurverf van Flexa

Soms is een simpele opfrisbeurt alles wat een muur nodig heeft en niets is frisser dan een maagdelijk wit doek. Flexa Powerdek is geknipt voor deze opfrisklus. Deze fijne romige muurverf op waterbasis brengt gemakkelijk aan en zorgt voor een mooie afwerking en een blijvend fris uiterlijk. Flexa Powerdek is er ook in groot verpakking, dus ook perfect voor de grotere schilderklus.

Verf die in één laag dekt

Witte muurverf die in 1x dekt

Als je tijd wilt besparen, is Flexa Strak op de Muur of Flexa Powerdek de perfecte muurverf voor jou. Deze extra dekkende kwalitatieve witte muurverven hebben de kracht om met slechts één laag een enorme verandering teweeg te brengen in jouw huis. De klus is zo geklaard.

Goed om te weten, Flexa Strak op de Muur is in vele tinten wit (en overige tinten) te mengen op de Flexa Mengmachine. De Flexa Powerdek is verkrijgbaar in drie gangbare altijd-goed wittinten. 

Witte muurverf die donkere muren gemakkelijk dekt

Van een donkere muurkleur naar een witte muur doe je snel  met Flexa Creations

Wil je gemakkelijk en snel van een donker gekleurde muur naar een witte muur gaan? Met de muurverven van Flexa Creations, waaronder Flexa Creations Muurverf Extra Mat, kun je dat snel bereiken. Breng deze verf gewoon direct aan over de donkere kleur. Je zult zien dat de verf uitstekend dekt en voor een egaal eindresultaat zorgt. Dankzij de diep matte uitstraling van de verf worden oneffenheden in het oppervlak geminimaliseerd. 

Verf die vlekken afstoot

Een ruimte die intensief wordt gebruikt kun je het beste schilderen met Flexa Easycare Muren. Vlekken krijgen geen kans.

Het maakt niet uit hoe je woont of met wie je samenwoont: alles wordt vies, dus ook je muren. Als je witte muren wilt die wit blijven, dan is Flexa Easycare Muren je beste keus. Deze verf is 10x beter afwasbaar* dan andere matte muurverven en vormt een schild tegen vlekken op olie- en waterbasis. De vloeistoffen veranderen in minuscule pareltjes die op het oppervlak blijven liggen, waardoor het gemakkelijk is af te vegen. Het is ook veilig om schoon te maken, want er ontstaan geen lelijke vegen. Vlekken krijgen gewoon geen kans.

*10x beter afwasbaar dan onze standaard muurverf

Muurverf die goed tegen vocht kan

Lekker lang douchen is geen probleem voor muren afgewerkt met Flexa Easycare Badkamer. De stoom krijgt geen kans, en schimmels dus ook niet

De badkamer vereist extra aandacht als het gaat om verf. Voor deze vaak vochtige ruimte is er Flexa Easycare Badkamer. Deze muurverf is bestand tegen je langere douche momenten waarbij veel stoom ontstaat. De formule is zelfs zo sterk dat je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over schimmel. Natuurlijk wel blijven ventileren!

Muurverf in plaats van tegels [keuken]

Vetvlekken uit de koekenpan zijn zo van de muur weggeveegd

De laatste tijd zie je steeds meer keukens waarbij gekozen wordt voor verf boven het aanrechtblad. Wil je dat ook en ga je voor een strakke afwerking, dan is Flexa Easycare Keuken de beste oplossing. Het is een vetbestendige muurverf die zich dus optimaal leent voor boven het aanrecht. Dus geen paniek als de olie in de koekenpan iets teveel spettert. Maar ook dat muurtje in de buurt van de pedaalemmer kan wel wat extra bescherming gebruiken. Vlekken zijn namelijk zo gemaakt. Met deze muurverf is dat geen probleem, lekker ontzorgend!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.