img1

Klaar voor kleur met Flexa Creations

Breng jouw muren tot leven. Ga voor de mooiste volle kleuren en een blijvend resultaat dankzij onze HD kleurtechnologie. Je bent klaar voor kleur met Flexa Creations.

Klaar voor kleur

Geef jouw huis een persoonlijke touch met Flexa Creations

Kies mooie en volle kleuren die lang hun kleur behouden en niet vervagen door de HD kleurtechnologie. De mooie tijdloze kleuren zijn er in diverse glansgraden en nu ook verkrijgbaar in poederachtig matte krijtverf. De kwaliteit is uitstekend. Flexa Creations muurverven en lakken zijn zeer goed reinigbaar en kras- en stootvast.

Flexa Creations kleurpaletten

 

Geef je interieur een nieuwe impuls met de kleuren van Flexa Creations. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. De mooie tijdloze kleuren zijn er in diverse glansgraden en nu ook verkrijgbaar in poederachtig matte krijtverf. Flexa Creations: een prachtige manier om jouw wereld te personaliseren met kleur!

Het Essential kleurenpalet, voor een puur, strak, romantisch of sereen effect. Passend bij je persoonlijke woonsmaak. Een kleurenpalet van gekleurde witten en lichte neutralen dat subtiel onderling combineert, maar ook erg mooi gebruikt kan worden met de andere Flexa Creations kleuren.

 

Inspiratie - Essential palet

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card