img1

Flexa Let’s Colour

Wij geloven in de kracht van kleur. Kleur in de vorm van verf verandert levens over de hele wereld. Het brengt een positieve verandering teweeg. Wijken knappen ervan op, gedrag wordt erdoor veranderd en leefruimtes worden leuker en leefbaarder met meer kleur. #flexa #letscolour

De kracht van kleur en verf

 

Uit alles wat we doen blijkt dat kleur meer doet dan je denkt. Combineer kleur met verf en het kan de sfeer in een wijk of huis totaal veranderen. Kleur beïnvloedt namelijk de manier waarop wij de wereld om ons heen ervaren. Door kleur toe te passen kun je zelfs gedrag veranderen. Uit deze twee video’s blijkt maar weer eens wat de kracht van kleur is. Als kleur wordt toegepast, dan ervaar je je omgeving anders en beïnvloedt het je gedrag op een positieve manier. Ook thuis!

Het verhaal van Let’s Colour

Onder de vlag van Let’s Colour kleuren wij met verf al meer dan 10 jaar wereldwijd locaties die wel wat kleur kunnen gebruiken, van een buitenwijk in Brazilië tot een vrouwencentrum in Groningen. Na de schilderbeurt is overal de kracht van kleur voelbaar, met een positieve verandering als gevolg bij de direct betrokken mensen.

De teller voor Let’s Colour staat op 2.564 projecten, waaraan 52.720 getrainde mensen en 13.965 vrijwilligers hebben deelgenomen. In totaal is er bijna 1,9 miljoen liter aan verf gebruikt en hebben we een kleine 88 miljoen mensen blij gemaakt (cijfers 1 januari 2022).

Let’s Colour in Nederland

Al meer dan een decennia worden locaties in Nederland omgetoverd met kleur. Menigeen heeft daar het positieve effect van ervaren.  Zo hebben we bijvoorbeeld onder de noemer ‘Kleur je Club’ meer dan 1.000 sportclubs blij gemaakt met vele liters gekleurde muurverf voor hun clubhuizen. Ook steken we zelf de handen uit de mouwen. Zo hebben we onder andere bij Pluryn op de locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek en in Groningen bij Vrouwencentrum Jasmijn kleur én positieve veranderingen gebracht. Benieuwd naar de kleurrijke make-over bij Jasmijn, bekijk de video hiernaast.

Ken jij een project waar ze ook wel wat kleur kunnen gebruiken en het voldoet aan de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Let’s Colour wereldwijd

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card