img1

Millenniumkoorts

Een groeiende interesse voor wonen en interieurontwerp.


1995-2005

 

De interesse voor wonen en interieurontwerp blijft toenemen. Tegen het einde van het millennium kijken we met zijn allen het ene na het ander woon- en doe-het-zelfprogramma waarin we worden aangespoord om ons interieur een ‘metamorfose’ te geven.

We gaan ook steeds vaker en verder op reis. De meegebrachte Oosterse, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse (kleur)inspiratie passen we toe in ons interieur. Souvenirs van onze reizen krijgen een prominente plek in huis.

Er ontstaat, mede onder invloed van Jan des Bouvrie, een steeds grotere voorkeur voor symmetrische, tijdloze en lichtgekleurde interieurs. De eettafel keert terug als het centrale punt in de woning.

Verder willen we praktisch (schoolbordverf) en flexibel wonen (verplaatsbare meubels), zodat het gezin de leefruimtes naar behoeven kan aanpassen.
 

Flexa 60 jaar

img1

Zes decennia vernieuwende verf

Het in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat 60 jaar. Het oer-Hollandse merk groeide in al die jaren uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt.

Bij elke periode schetsen we kort de tijdsgeest en het effect ervan op het interieur:

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.