img1

Vier manieren om banen te verven op de slaapkamermuur van je kind

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige verfbanen een te gekke creatieve en kleurrijke ruimte maakt voor je kind.


Met verfbanen kun je op een veelzijdige en speelse manier de kamer van je kind tot leven brengen. Misschien wil je een statement maken met constrasterende kleuren, een duidelijke scheidslijn aanbrengen in de kamer of een rustige sfeer creëren met zachtere tinten.

 

Lees verder voor een paar inspirerende ideeën. 

 

Afwisseling met verticale lijnen

Delen je kinderen een kamer en hebben ze verschillende favoriete kleuren? Met verfbanen kun je de kamer op stijlvolle wijze in tweeën delen. Zo krijgen allebei je kinderen een eigen ruimte naar hun zin.

 

Welke verf?

100% Limoen 

Vleugje Framboos

85% Klaproos

 

Een creatieve hoek

img1

Geef je kind zijn eigen mini-werkruimte door met een gedurfde verfbaan een zone te maken binnen de slaapkamer. Gebruik de overgebleven verf om de meubels een passend likje verf mee te geven.

 

Een tint groen geeft een energieke en frisse uitstraling aan een ruimte bedoeld voor creativiteit. Het is de perfecte basis voor een artistieke carrière!

 

Wil je ook andere vormen proberen? Kijk dan eens wat je kunt doen met cirkels en geometrische vormen.

 

Welke verf?

85% Eiland

Vol Eucalyptus

Vleugje Palmboom 

Puur Bamboe

 

Alle kleuren zijn beschikbaar in onze afwasbare en bestendige Flexa Expert verf. Door de innovatieve vlekwerende technologie is deze perfect voor kinderslaapkamers. 

 

Een leeshoek met wat extra drama

img1

Je kind vindt het heerlijk om elke avond voorgelezen te worden. Waarom dan geen speciaal voorleeshoekje maken voor dit terugkerende moment? Selecteer een kleur die afsteekt tegen de rest van muur. Heb je neutrale kleuren op je muur, kies dan helder kleuren. Is de muur donkerder, ga dan voor een lichtere tint. Het resultaat? Een te gek patroon dat de kamer diepte geeft, en zorgt voor de perfecte plek om samen gezellig bij elkaar te kruipen.

 

Welke verf?

Puur Framboos

Puur Kers

Puur Zandstrand

Vleugje Grafiet

 

Verlegen om kleurideeën? We hebben tips voor je over de favoriete kleuren voor kinderslaapkamers.

 

Een simpele streep

img1

Wil je de slaapkamer van je kind een frisse, nieuwe look geven? Eén verfbaan door de hele kamer kan al genoeg zijn. Daarmee bespaar je op verf en tijd. Geef meubels of andere accessoires dezelfde kleur en voeg zo nog wat extra levendigheid toe.

 

Kleine ruimte of een krap budget? Met onze tips tover je elke slaapkamer om tot een inspirerende plek voor je kind.

 

Welke verf?

Vol Oceaan

85% Golven

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.