Vind een modern kleurenschema dat bij het hele gezin in de smaak valt met de Flexa Kleur van het Jaar 2018

Eenvoudige manieren om je weer thuis te voelen in je eigen woning met de Flexa Kleur van het Jaar


 

Combineer het zachte roze van Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, met allerlei natuurlijke blauw- en groentinten die geschikt zijn voor elke kamer, elke gelegenheid en elke leeftijd.

 

Kleuren voor een woonkeuken

img1

Door een kleurenschema met blauwgrijs en offwhite te verzachten met een rand Heart Wood, geef je deze koelere kleuren een opvallende, warme twist. Zo creëer je heel makkelijk warmte in een koelere kamer. Voor een moderne, stijlvolle uitstraling maak je de look af met natuurlijke houtsoorten.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
Faded Indigo

 

Een slaapkamer die meegroeit met je kinderen

img2

Slapen je kinderen op dezelfde kamer? Zorg dan dat ze zich echt met elkaar verbonden voelen door hun bedden met dikke horizontale strepen te verbinden. Hier hebben we hemelsblauw en roomgeel gecombineerd met Heart Wood om een koele maar toch speelse sfeer te creëren. Dit effect kun je prima gebruiken voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Vergeet niet om het raam eruit te laten springen met een rand van Heart Wood.
Tip van onze experts: Door horizontale strepen lijkt een kamer breder, met verticale strepen lijkt hij juist hoger.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
River Bed
Misty Morning

 

Toevluchtsoord in twee tinten

img3

Met een tweekleurige muur creëer je makkelijk een in het oog springende achtergrond. Deze natuurlijke kleuren geven de muur bovendien een frisse en relaxte uitstraling. Voor de beste kleurcombinatie gebruik je de donkere kleur aan de onderkant en de lichte aan de bovenkant. Gebruik Heart Wood als finishing touch om details zoals kozijnen extra te benadrukken.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
Drifting Cloud

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.