Prachtige badkamers waar je niet lang op hoeft te wachten

Waarom een prachtige spa-achtige badkamer geen vermogen hoeft te kosten.


 

"We willen een andere inrichting voor onze nieuwe badkamer, maar we hebben op het moment niet genoeg geld voor een complete renovatie".

In ons recente algemene onderzoek zei één op de vijf mensen dat een vernieuwde badkamer een topprioriteit was voor het 'thuisgevoel' in de nieuwe woning, vooral na een stressvolle verhuizing.

De kosten die bij verhuizen komen kijken lopen op, waardoor er vaak weinig geld overblijft om te renoveren. 38% van de mensen besluit nog niets aan het interieur te veranderen, omdat er simpelweg geen geld meer voor is.

De oplossing? Overweeg het gebruik van verf bij wijze van een snelle betaalbare manier om een nieuwe look te creëren, waar alle gezinsleden blij mee zullen zijn. Onze Flexa kleurenexpert Louise Tod legt uit hoe je de sereniteit van een spa kunt nabootsen, zonder dat het een vermogen kost.

img1

1) Beoordeel de badkamer

Kijk eens goed rond in je badkamer en maak een 'to do' lijst met taken die snel en tegen weinig kosten gedaan kunnen worden.

2) Waar kun je kleur toevoegen?

Heb je tegels in de badkamer? Denk dan aan het verven van het plafond in een lichte kleur.

3) Weet je niet zeker of je kleur wilt gebruiken?

Onze Flexa Visualizer app biedt een leuke eenvoudige manier om gelijk te zien hoe je badkamer eruitziet als hij is geverfd.

Als je de app hebt gedownload naar je smartphone of tablet, houd het apparaat dan voor de muur of het oppervlak dat je wilt verven, kies een kleur uit het Flexa verfpalet en tik zodat de kleur direct verschijnt.

img1

4) Welke kleuren zijn nu in de mode?

Ga voor industrial chic en combineer kleuren uit het meaning palet met een strakke betonnen wastafel en een zwarte kranen in de hoofdrol.

Rustgevende lichte tinten in combinatie met verstillende zwarttonen zorgen samen voor een gevoel van tijdloze eenvoud die uitnodigt tot genieten.

Van sfeervolle grijstinten tot de zachte glans van gepolijst beton, het is een eenvoudige manier om een stijlvolle touch toe te voegen aan de inrichting.

Welke kleur? Tranquil Dawn, ON.00.88, ON.01.70 en EN.02.78

img1

5) Kies voor gewaagde tinten

Als je badkamertegels wit of neutraal zijn, dan is dit je kans om het resterende stuk muur te verven in een gewaagde kleur uit het creative palet. In combinatie met eclectisch meubilair en kunstobjecten geeft dit een ruimte karakter.

Combineer Forest Song en wit en geef een kleine badkamer een frisse en ruime uitstraling. Met Indigo Depths, aangevuld met lichte tussentinten als Tranquil Dawn, creëer je een rustgevend effect en maak je van een rommelig ontwerp een eenheid.

En vergeet de kleur Autumn Gold niet. Een intense tint werkt perfect in een donkere badkamer en heeft direct een positieve invloed op je humeur.

Welke kleur? Tranquil DawnCheecky Chestnut, en Heart Wood

 

Supertip

Als je oude of kapotte tegels gaat vervangen, bespaar dan geld door alleen de zones te betegelen die direct in contact komen met water, zoals de douche. Zo heb je ook meer muurruimte over om te verven!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.