Kleur van het Jaar S0.10.50 / Denim Drift

Ontdek de Kleur van het Jaar 2017, Denim Drift, en het ondersteunende kleurenpalet die een frisse kijk op het leven geven. Het is een prachtig kleurenpalet, eenvoudig te begrijpen toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig.

Flexa Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift

‘Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van onze muren. Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Het zal fantastisch staan op jouw muren!’ – Heleen van Gent, Creative Director Global Aesthetics Center

Trendcollectie 2017 Denim Drift Kleur van het Jaar

Maak je kwast klaar voor Denim Drift, de Kleur van het Jaar 2017, hij is samengesteld door ons internationaal team van specialisten. Om te laten zien hoe divers Denim Drift is, heeft ons Global Aesthetic Center vier onderliggende thema’s gemaakt waar de kleur er elke keer weer anders uitziet.

Flexa Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift

Kleurpalet van het Jaar

Om alle aspecten van de Kleur van het Jaar tot uiting te laten komen, hebben we een familiepalet ontwikkeld van blauw in diverse tinten; een nieuwe manier om kleurencombinaties te benaderen. De kleuren van het Kleurpalet van het jaar 2017 zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren:

Bekijk meer van de Colour Futures 2017

Trendcollectie 2017 thema New Romanticism

New Romanticism

Laat natuurlijke elementen en kleuren in een ruimte samen te laten komen.

Trendcollectie 2017 thema Shared Individualism

Shared Individualism

Gebruik verf om een eigen ruimte te maken voor iedereen, zonder het geheel te verliezen.