Kleuradvies aan huis

Heb je hulp nodig met het bepalen van de kleuren in je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een team van professionele Flexa Kleuradviseurs staat klaar om bij jou thuis kleuradvies te geven. Dit is een betaalde service. Met een kopje koffie zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle Flexa Kleuren en stijlsuggesties bij de hand? De Flexa Kleuradviseur komt naar je toe.


 

Samen kijken naar kleur

De Flexa Kleuradviseur vraagt allereerst naar jouw persoonlijke smaak, je leefritme en de sfeer die je wenst. Samen observeren jullie de inrichting van je huis, het licht en de ruimte. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de stijlsuggesties, kleurenwaaier en grote handgeschilderde kleurstalen. Hiermee krijg je precies de juiste indruk van het effect van de kleuren in je huis.

Na ongeveer één uur heb je het persoonlijke kleuradvies in handen voor één ruimte. Je krijgt een presentatiemapje met de gekozen kleuren, inclusief een Flexa Waardebon. Je kunt direct met het kleuradvies aan de slag.

Benieuwd naar het kleuradvies voor jouw huis?

Laat je inspireren en haal de Flexa Kleuradviseur in huis! Het is een van de leukste manieren om kleuren te kiezen voor je huis. Je ontvangt bovendien een waardebon van € 40,- die je kunt verzilveren bij aankoop van € 200,- aan Flexa Producten. Een advies aan huis kost € 125,- euro voor het eerste uur en € 100,- voor elk volgend uur of deel ervan. De kosten zijn inclusief BTW.

Geïnteresseerd? Vul je contactgegevens, telefoonnummer en je kleurvraag in via het contactformulier en we brengen je in contact met een van onze ervaren Flexa Kleuradviseurs. Zij nemen telefonisch contact met je op om je vraag zo goed mogelijk op te kunnen pakken.

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies per telefoon of e-mail bieden wij op dit moment niet aan. Je kunt natuurlijk altijd online inspiratie opdoen als je twijfelt over je kleurkeuze.

We bieden daarnaast verschillende tools en een handig stappenplan:

 

Flexa ColorSwiper: hiermee achterhaal je welke kleuren je mooi vindt;

Flexa Visualizer App: een gratis te downloaden app waarmee je in augumented reality via je telefoon of iPad kleuren in jouw ruimte kunt uitproberen;

Flexa Kleurtester: een mini rollertje en verfpotje in één zodat je kleuren in je ruimte uit kunt proberen.

Ben je op zoek naar een handig stappenplan? Bekijk dan onze aanpak voor drie verschillende ruimtes in huis (woonkamer, tienerkamer en babykamer). We nemen je door het proces mee aan de hand zodat je dit thuis ook heel goed kunt toepassen;  

Volg je ons al op Instagram? Meerder keren per week delen we inspiratie en helpen we je met verf en kleur.

 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.