img1

Klaar voor kleur met Flexa Creations

Breng jouw muren tot leven. Ga voor de mooiste volle kleuren en een blijvend resultaat dankzij onze HD kleurtechnologie. Je bent klaar voor kleur met Flexa Creations.

Flexa Creations kleurpaletten

 

Geef je interieur een nieuwe impuls met de kleuren van Flexa Creations. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. De mooie tijdloze kleuren zijn er in diverse glansgraden en nu ook verkrijgbaar in poederachtig matte krijtverf. Flexa Creations: een prachtige manier om jouw wereld te personaliseren met kleur!

Het Essential kleurenpalet, voor een puur, strak, romantisch of sereen effect. Passend bij je persoonlijke woonsmaak. Een kleurenpalet van gekleurde witten en lichte neutralen dat subtiel onderling combineert, maar ook erg mooi gebruikt kan worden met de andere Flexa Creations kleuren. Makkelijk om uit te kiezen, van links naar rechts geordend van warme witten naar koelere lichte tonen. Tijdloos mooi!

 

Inspiratie - Essential palet

18 mooie kleuren met een volle, warme, en comfortabele uitstraling. Ben je op zoek naar iets speciaals, een sfeervolle uitstraling voor je huis? Dan zijn dit de kleuren waarmee succes verzekerd is. Je kunt eenvoudig kiezen uit de aardebruinen, warme roden, rijke groenen en diepblauwe kleuren voor sfeer op de muur.

 

Inspiratie - Atmosphere palet

Fris, vrolijk, maar ook licht en luchtig. De 18 accent kleuren vormen een palet waarmee je elke richting uit kan. Als kleurig accent of helder rustelement. De kleuren alleen zijn mooi als blikvanger, maar gecombineerd met de andere trendy violetten, frisse groenen, zonnige gelen en vrolijke blauwe kleuren uit het kleurenpalet zijn ze verrassend en aanstekelijk.

 

Inspiratie - Accent palet

6 mooie, metallic kleuren voor een effect uitstraling in je interieur.

 

Inspiratie - Metallics palet

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card