Geef kleur aan een kinderkamer!

Help jij mee?

Flexa geeft met Nationaal Fonds Kinderhulp gekleurde verf voor kinderkamers van kinderen die in Nederland in armoede leven. En jij kunt helpen!
Voor elk verkocht blik Flexa gekleurde muurverf geven wij 1m2 muurverf cadeau via Kinderhulp.

Deze actie liep van 1 november tot en met 31 december 2023. In totaal hebben we 1.500 verfpakketten verstuurd.

Flexa Koop kleur, Geef kleur

Kleur is goed! Een kamer in je favoriete kleuren, dat wil ieder kind in Nederland. Kinderen die het thuis financieel niet zo breed hebben, kunnen wel wat kleur gebruiken in hun leven. Met Flexa ‘Koop kleur, Geef kleur’ krijgen deze kinderen gekleurde muurverf voor hun kinderkamer cadeau zodat ook zij het positieve effect van kleur ervaren. Koop jij een blik gekleurde muurverf van Flexa, dan geven wij 1m2 muurverf cadeau. Naast muurverf wordt natuurlijk ook verfmaterieel gegeven zoals kwasten en rollers. Deze actie is in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp en liep van 30 oktober tot en met 31 december 2023.

Dank je wel voor je bijdrage als je in deze periode verf hebt gekocht. Zo hebben we samen aan Nederland heel wat kleurrijke kinderkamers toegevoegd.

Gezinnen verblijd met een kinderkamer verfpakket:

Flexa Let’s Colour Koop kleur, Geef kleur

Hoe kun jij meehelpen?

Je doet mee als jij van 30 oktober tot en met 31 december 2023 een blik Flexa gekleurde muurverf koopt. Het maakt niet uit of je je blik nu bij de verfspeciaalzaak, de bouwmarkt of online koopt. Door je aankoop doe je automatisch mee en wordt er 1m2 gekleurde muurverf gedoneerd voor een kinderkamer. Je kunt eventueel nu al beginnen.

Waarom kleur voor de kinderkamer?

Al meer dan tien jaar brengt Flexa onder de vlag van Let’s Colour kleur op plekken die wel wat kleur kunnen gebruiken. Kleur heeft namelijk de kracht om een positieve verandering teweeg te brengen. Het kan bijvoorbeeld creativiteit stimuleren en positieve emoties oproepen. Zo kunnen gekleurde muren een kinderkamer een kind een beter gevoel geven dan witte harde muren. Daarnaast geeft kleur een aangeklede uitstraling aan een ruimte. En dat werkt ook positief, zeker als er in het gezin niet veel te besteden is aan de inrichting.  

Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren die in armoede in Nederland opgroeien. De organisatie heeft als doel het welzijn en de ontwikkeling van deze kinderen te bevorderen. Nationaal Fonds Kinderhulp biedt financiële ondersteuning en organiseert verschillende activiteiten en projecten om die kinderen die het thuis minder breed hebben te helpen.

Heb je nog vragen over deze actie?

Neem dan de meest gestelde vragen en actievoorwaarden door.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.