Een mediterrane sfeer in de keuken met de kleur Binti Camel

Mediterrane sfeer in de keuken met okergeel

Kleurvriend Souraya heeft haar eigen blog Binti Home. Regelmatig gaat Souraya aan de slag met Flexa. De stijl van Souraya is Scandinavisch en modern met Arabische invloeden. Klaar voor Kleur met Souraya!

Onze witte keuken kan wel wat kleur gebruiken. Benieuwd hoe ik dat heb gedaan?

Onze witte keuken kon wel wat kleur gebruiken. Toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen kon mijn geluk niet op: een leeg canvas om helemaal in te kleuren, en wel met mijn eigen Flexa Binti Home Kleurencollectie. Een collectie die ik heb mogen ontwerpen voor Flexa. Een van mijn favoriete kleuren is Binti Camel. Dit was dan ook het uitgangspunt voor de keuken. 

Keuken verven met Flexa Easycare keuken
Keuken verven met Flexa Easycare keuken

Okergeel in de keuken

Ik koos voor de kleur okergeel omdat dit meteen een glimlach op mijn gezicht tovert. Het is een warme en rijke kleur die elke ruimte laat stralen. Het is een vrolijke kleur die heel uitnodigend werkt. Ik heb zowel de lange wand als de wand met het raam in deze kleur Binti Camel geverfd zodat het de ruimte echt omarmt. Het kozijn lijkt op deze manier ook net een schilderij. De voormalige witte en toch wat onpersoonlijke keuken heeft nu echt een warme mediterrane sfeer gekregen.

Van een witte onpersoonlijke keuken naar een warme uitstraling
Van een witte onpersoonlijke keuken naar een warme uitstraling

Actief in de keuken

De kleur okergeel zorgt echt voor een uitnodigende uitstraling. Ik ben dan ook graag in de keuken. ‘S ochtends start ik hier met een kop koffie uit de koffiecorner en bak ik brood. Om vervolgens lekker te lunchen aan de eettafel omringt met de warme aardetinten en planten. De keuken inspireert én motiveert, dat is dan ook echt de kracht van kleur.  

Muren schoonmaken in de keuken

Vlekkenloos met Easycare

Ik koos ervoor om met Flexa Easycare Keuken aan de slag te gaan. Deze verf met vlekwerende technologie stoot vlekken af, dus ook vetvlekken. Ideaal voor in de keuken. Tijdens het koken of afwassen spettert er nog wel eens wat op de muur. Door deze verf kan ik de muur goed reinigen en blijven genieten van de mooie warme oker op de muur. Want na het schoonmaken vervaagt de kleur niet.

Ik ben super blij met het resultaat en ik ben heel erg benieuwd wat jij van onze keuken vindt. Heb jij ook al een ruimte in gedachte welke je met de Flexa Easycare verf gaat verven? Het mooie is dat de verf in alle kleuren te mengen is waardoor je jouw ruimte een persoonlijke (en schone) uitstraling kan geven.

 

Met Flexa Easycare heb je geen tegels nodig boven het aanrecht.
Met Flexa Easycare heb je geen tegels nodig boven het aanrecht.

Alle tinten uit de Flexa Binti Home Kleurencollectie zijn zowel online als in de verfwinkel op de Flexa Mengmachine in alle Flexa producten te mengen. Ook is van elke kleur een Flexa Kleurtester via de Flexa website verkrijgbaar.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.