ensuus-televisie-1

Hoe laat je de televisie minder opvallen in je interieur?

Kleurvriendje Suzanne heeft haar eigen blog &Suus. Regelmatig gaat Suzanne aan de slag met Flexa. De stijl van Suzanne is gezellig, persoonlijk en warm. Klaar voor Kleur met Suzanne!

Een veel voorkomende vraag tijdens een intakegesprek voor een interieuradvies: hoe kan ik de televisie minder op laten vallen? Maar ook toen ik laatst op Instagram vroeg op welke wooninspiratie of woondilemma’s men zit te wachten, stond deze zeker in de top 3. En dat is ook logisch! Want zo’n televisie is nou niet het meest charmante item in je woning. Over alles wordt nagedacht: welke kleuren? Welke materialen? Of welke stijl vinden we leuk? Werkelijk overal wordt wooninspiratie opgedaan, maar die televisie blijft toch vaak een doorn in het oog.

Voor het wegwerken van je televisie zijn een aantal opties:

·       Verstoppen

·       Vermommen

·       Verminderen

Drie keer tips voor het minder laten opvallen van je televisie in je interieur

 

  1. Verstoppen
    Dat is makkelijk! Je ziet het ook vaak op de televisieprogramma’s voor wooninspiratie. Televisies worden verstopt. In bestaande kastje, op maat gemaakte kasten, of ze zakken zelfs in een kastje. Goede oplossing. Maar niet praktisch voor bij ons. Met twee kinderen staat de televisie best wel vaak aan en ik heb liever niet dat Bram de jongste steeds een deurtje open en dicht moet doen. Voordat je het weet, heb je een nieuw deurtje, kast of zelfs een nieuwe televisie nodig.

  2. Vermommen
    Een televisie in ‘disguise’. Je kent vast wel de televisie die lijkt op een foto of kunstwerk. Met andere lijstjes erom heen en jouw favoriete beeld op de televisie lijkt het net onderdeel van een kunstwerk collage aan de muur. Supermooi, maar ook dit was geen optie voor ons. Met net een nieuwe televisie en maar een klein muurtje om hem op te hangen, vonden we dit idee een beetje zonde van het geld.

  3. Verminderen
ensuus-televisie-2

Want wat je ook kunt doen? De televisie minder laten opvallen. Zo’n zwart bakbeest op zo’n witte muur is het natuurlijk erg logisch dat alle aandacht uitgaat naar de televisie. Wij draaiden dit al eens om door een zwarte muur te verven en daar de televisie op te hangen. Nu wilden we graag een ander kleurtje (warmer dan zwart) en kozen voor het warmere maar nog steeds stoere Lush Lilac van Pure by Flexa ColorLab. Een kleur die overeenkomt met de gloed van het televisie beeldscherm.

Zo gaat de aandacht niet direct uit naar de televisie, maar gaat hij eigenlijk een beetje op in de achtergrond kleur. 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.