Naomi ervaart de kleuren Green Tea, Camouflage Green en Cornflower Field als rustgevend

Klaar voor kleur met vt wonen ervaar kleur

Samen met vt wonen en stylist Eva van de Ven heeft Flexa een reeks aan video’s gemaakt waarin een kleur make-over wordt gegeven. In deze video’s hebben de kandidaten een verandering in hun leven meegemaakt waardoor zij Klaar voor Kleur zijn. Het kleurgebruik brengt een positieve verandering met zich mee.

Kleur op de muur is meer dan een geverfd wandje. Gekleurde muren brengen een positieve verandering bij je teweeg. vt wonen, stylist Eva van de Ven en Flexa hebben een reeks aan video’s gemaakt waarin kleur make-overs worden weggegeven aan kandidaten die een verandering in hun leven hebben doorgemaakt waardoor zij echt klaar zijn voor kleur. Door de kleur make-over ervaren zij positieve veranderingen. Benieuwd welke? Kijk mee en ervaar het ook!

Klaar voor Kleur

Roos komt weer graag thuis door de kleur make-over

Roos woont al bijna 40 jaar in dit huis in Spaarndam. In 2020 overleed haar man Wim en sindsdien woont ze er alleen. Naar huis gaan vindt Roos niet leuk. Ze mist de warmte om zich heen en kan wel wat kleur in haar leven gebruiken. Voorzichtig is Roos met de kleur Pink Nudity gestart, maar op een of andere manier krijgt ze niet het resultaat waar ze naar op zoek is. Het moment voor dochter Marlijn om stylist Eva in te schakelen. Pink Nudity blijft maar door er Bold Soil aan toe te voegen krijgt de kamer die warmte waar Roos zo naar op zoek is.  Door de kleur make-over, is thuiskomen weer fijn voor Roos. Benieuwd wat Eva heeft gedaan en wat de reactie van Roos is? Bekijk de video! 

Klaar voor Kleur

Roxanne en Stijn gebruiken de werkkamer nu dagelijks door de kleur make-over

Voor deze aflevering ging stylist Eva langs bij Roxanne en Stijn in Amsterdam. Na een heftige ziekteperiode is Roxanne weer langzaam aan het herstellen. Ze heeft behoefte aan een plek in huis waar ze in alle rust kan lezen en niet teveel prikkels krijgt. Daarom toverden we met Greyed Green en Urban Taupe de logeerkamer om tot een heerlijke plek waar ze kan relaxen en in alle rust haar boeken kan verslinden. Resultaat: Roxanne komt helemaal tot rust in deze werk- en logeerkamer en de kamer wordt nu ook dagelijks gebruikt. Kijk je mee?

Klaar voor Kleur

Opa en oma van kleine Noa slapen een stuk lekkerder

Voor de tweede aflevering van Klaar voor Kleur ging Eva langs bij Maaike en Sebastiaan in Utrecht. Zij zijn sinds kort trotse ouders van Noa. In deze drukke periode zijn zij dus ontzettend blij met opa en oma, die staan te springen om op te passen. Klein probleempje: de logeerkamer is inmiddels in gebruik als babykamer. Om voor opa en oma toch een fijne plek te creëren is de zolderkamer aangepakt. Door de kleur make-over slapen zij nu veel fijner in de warme, knusse ruimte. En ook Sebastiaan werkt nu veel prettiger en vaker in deze ruimte. Bekijk de sfeervolle kleur make-over en de spontane reactie van Maaike en Sebastiaan.

Klaar voor Kleur met Naomi

Naomi wordt een stuk fijner wakker na de kleur make-over

Nadat Naomi haar relatie stuk liep, is ze met haar vader in haar bungalow volop aan de slag gegaan om het eigen te maken. De slaapkamer voelt echter nog kil aan. Stylist Eva heeft met de kleuren Green Tea, Camouflage Green en Cornflower Field een indrukwekkende kleur make-over gedaan. Naomi is hierdoor de kamer heel anders gaan gebruiken. Ze luistert er nu muziek, kijkt series en beoefent er yoga. In de avond zet ze alvast de lampjes naast haar bed aan zodat ze een mooi doorkijkje heeft vanuit de woonkamer naar haar slaapkamer. En wakker worden voelt zoveel anders in deze rustgevende zee van kleur. Kijk je mee?

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.