image1

4 geweldige ideeën voor een jongenskamer

Ontdek hoe je de slaapkamer van je zoon een inspirerend nieuw uiterlijk kunt geven met een van onze leuke thema´s


De slaapkamer van je zoon opknappen? Trek de stoute schoenen aan. Door eenvoudige technieken, geometrische patronen en sjablonen te combineren met een levendig kleurenpalet creëer je een energieke en inspirerende ruimte die hij helemaal te gek zal vinden.

 

Kleuren die de weg wijzen

Met gierende banden racend over het circuit, of met een lading van hun favoriete speelgoed achterin: jongens kunnen geen genoeg krijgen van auto´s. Verf een weg en berm op de muur met frisse, energieke kleuren en een paar eenvoudige sjablonen. Maak de weg vrij voor een slaapkamer die je zoon van A naar B brengt.

 

Welke verf?

Midden Eucalyptus

85% Marmer

Wit Grafiet

Vol Pompoen 

Midden Zee

 

We hebben onze afwasbare en bestendige Flexa Expert verf met innovatieve vlekwerende technologie uitgebreid getest. Perfect voor de slaapkamer van je kinderen!

 

Op mini-avontuur

image2

Breng de ongerepte natuur in huis met dit gedurfde slaapkameridee. Bergen maak je met een grijs en geel kleurenpalet en maskeertape. En de zon? Een touwtje is genoeg. Je weet niet wat je ziet: de hoek van de kamer is in no-time omgetoverd tot een kampeerplek voor jonge avonturiers.

 

Welke verf?

100% Turf

Midden Grafiet 

Wit Grafiet 

Vleugje Grafiet

85% Sorbet 

 

Perfectie in eenvoudige kleuren

image3

Geen zin in een themakamer? Met gedurfde, heldere kleuren kun je de slaapkamer van je zoon een stoer nieuw uiterlijk geven. Verf de muren bijvoorbeeld in levendig blauw of geelgroen, en geef het bureau of de planken vervolgens een vers likje bijpassende verf mee. Zo tover je de slaapkamer van je zoon om tot een leuke, energieke en geheel unieke plek.

 

Welke verf?

Iets Zee 

Midden Eiland

Vol Citroengras

 

Een kleurrijke held

image4

Word held van de dag (en nacht) met deze super slaapkamerideeën. Maak een te gekke skyline van een stad met zwarte gebouwen en felgele lichtjes tegen een diepblauwe achtergrond. Zo creëer je de ideale plek voor superheldenavonturen: slingerend van gebouw naar gebouw of vliegend door de lucht.

 

Welke verf?

Vol Zee

100% Grafiet

Vol Sorbet 

Vleugje Grafiet 

 

Liever iets eenvoudigers? Bekijk hoe je de kamer van je kind moeiteloos een make-over geeft met cirkels.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.