img1

Flexa Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

Ontdek hoe Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, elke kamer in huis een uitnodigende uitstraling kan geven.


 

Maak kennis met Heart Wood

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. We hebben gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning.

 

De inspiratie achter de kleur

img1

De keuze voor Heart Wood werd gemaakt door de kleurspecialisten van ons Flexa ColorLab. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit de perfecte kleur voor die mondiale trend.

Welke verf?
Flexa Kleur van het Jaar Heart Wood
Flexa C2.06.68
Flexa D2.11.43
Flexa B1.08.37

 

In elke kamer staat kleur centraal

img1

Met zijn subtiele roze toon zorgt Heart Wood in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. Omdat deze kleur zo veelzijdig is, kun je hem combineren met allerlei kleuren, van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.

Welke verf?
Flexa Kleur van het Jaar Heart Wood
Flexa S2.07.58

 

Complementaire kleuren

img1

Combineer Heart Wood met aardetinten voor een weldadige kleurcombinatie. Als je deze warme, harmonieuze kleuren doorbreekt met een inktblauw accent, geef je het knusse geheel bovendien ook een elegant vleugje. Of wat dacht je van lichtere kleuren voor een luchtige maar toch warme sfeer?

Welke verf?
Flexa Kleur van het Jaar Heart Wood
Flexa T9.26.21
Flexa YN.02.45
Flexa BN.02.82

Gebruik de Flexa Visualizer-app en ontdek hoe jouw woning eruit zou kunnen zien met de Flexa Kleur van het Jaar 2018.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.