img1

Behoefte aan ontspanning? Omring jezelf met zachte tinten

Gebruik subtiele kleuren om een vredig thuis te creëren.


 

In een wereld waar steeds om onze aandacht gevraagd wordt, is het belangrijk om thuis rustgevende ruimtes te creëren, zodat we even kunnen onthaasten en geestelijk en lichamelijk kunnen opladen. Voor een kleurenschema dat zowel rust als kracht geeft, is dit uitgebreide palet van natuurlijke, smoky en subtiele wittinten precies wat je zoekt.

Een sterke en toch bescheiden uitstraling, deze kleurentrend draait om het gebruik van subtiele kleurengroepen voor een maximaal effect. Om te beginnen gebruik je een pure witte basis, waaraan je langzaamaan kleuren met zachte grondtonen toevoegt, zoals licht zand, mistig blauw en koele steenkleur. Deze smoky neutrale kleuren voegen warmte en kleur aan de ruimte toe zonder te overheersen. Tegelijkertijd geven kleedjes en plaids in gelijksoortige tinten textuur aan het geheel.

Als je met een licht kleurenschema zoals dit werkt, is verlichting het geheime wapen om een sfeervolle ruimte te creëren. Zorg voor zachte verlichting door vrijstaande vloerlampen met lage wattage en dimbare plafondverlichting aan te brengen. Deze look draait om eenvoud en subtiliteit, dus het is erg belangrijk een ruimte te creëren die smaakvol en verzorgd is - verboden voor grote ego's!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.